Havraní mozkobraní

Milí Havránci,

v sobotu, 17.6. se v naší kolejní společenské místnosti konal soutěžně – zábavný večer na téma HAVRANÍ MOZKOBRANÍ. Jednalo se o vědomostní soutěž ve stylu mudlovského, kultovního pořadu Riskuj!. V soutěžním poli bylo celkem 5 témat – Havraspár, Harry Potter, Dějepis, Kouzelní tvorové a Mišmas. V každé z těchto kategorií bylo 5 otázek, odstupňovaných podle obtížnosti a dle toho měla každá otázka také určité bodové ohodnocení. Každá kategorie obsahovala ještě otázku bonusovou za 50 bodů. Účastníci se s tématy poprali velmi obstojně a věřím, že získali i několik nových informací, které se jim možná v budoucnu budou hodit *mrkne*.

Myšlenka tohoto setkání vznikla během května, při diskuzi v kolejce, kdy několik havranů projevilo zájem o čistě kolejní akci. Kromě našich prefektů, Sylva a Kate se organizace ujala i má maličkost (Magnolie – to jsem já :D) a téměř ihned jsme začali jednat. Do soví pošty vám přistálo pár soviček s dotazníky, kde jsme zjišťovali o jaký typ zábavy byste měli zájem a v neposlední řadě, jsme se snažili i vymyslet co nejpřívětivější datum, aby účast byla co možná největší.

Bohužel i přes náš průzkum dorazili na akci pouze tři havránci, z toho se jeden přidal až v průběhu akce z důvodu probíhajících soubojů. Za mě tedy veliká škoda, prvotní zájem o akci vypadal nadějně, avšak účast byla velmi komorní. Snad se to na příští akci (pokud se tedy nějaká chystat bude) sejdeme v hojnějším počtu a trochu rozproudíme v naší koleji krev. Snad nám k tomu pomůže i nával nových studentů *zasměje se poněkud skepticky*

Naši tří soutěžící se tedy podělili o stupně vítězů následovně:

1. místo obsadila s počtem 200 bodů Draxinia Edwooter
2. místo patřilo s počtem 100 bodů Johnovi van Smithovi
3. místo vybojoval v počtem 95 bodů Ferda Omáčka

Ještě jednou bych chtěla, jménem našeho organizačního týmu, poděkovat všem třem odvážlivcům za účast a snad příště tedy v hojnějším počtu.

Také Vám chci popřát příjemně prožité prázdniny a těším se zas na všechny v září, v novém školním roce.

Magnolie S.

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*