NoS 02×11

Šťastný a veselý, Havránci!
Je tu další sobota, což znamená jediné – pomalu ale jistě se blíží Vánoce. Už zítra máme další, už poslední, adventní neděli.
A to, že je sobota, znamená i další díl Novinkové soboty! Konkrétně tedy jeden z posledních dílů v tomhle kalendářním roce. Další sobotu je již totiž Štědrý den, a z toho důvodu NoS nevyjde. Namísto toho pro vás máme připravený speciální vánoční článek, a tak tedy vyjde on – pokud ho tedy napíšeme. 😀

Nicméně netřeba zdržovat, začíná dvaadvacátý díl NoSu:

Vánoční prázdniny!
Už v pondělí začínají dlouho očekávané a pro všechny zasloužené vánoční prázdniny. Tyhle dlouhatánské prázdniny budou trvat až do ledna a skončí ve středu 4. 1. Do lavic se tedy zpátky vrátíme ve čtvrtek 5.
Prázdniny si užijte a využijte je k dodělání všech nezbytných úkolů.

Vánoční setkání v Havraspáru
Jelikož se letos nekoná žádná oficiální vánoční slavnost, rozhodli jsme se v Havraspáru, že si uspořádáme vlastní a to v naší společenské místnosti, která je v nalezení v kolejce.
Šéfredaktorka Katí vám ve středu všem rozeslala dotazníky s termíny, kdy se vám to nejvíce hodí, a ještě do zítřejší půlnoci na ně můžete odpovídat.
Zatím to s největší pravděpodobností vypadá na úterý, 20., od 21:00.
Budeme rádi za každého Havránka, který se zastaví. 🙂 

Zábavný večer Roweny z Havraspáru
Když už jsme u těch slavností, pojďme si rychle zrekapitulovat večer minulé soboty, kdy se konala naše kolejní akce.
No, co si budeme povídat… bída. Co se týče přítomnosti havranů, tak se na akci sletěli pouzí dva, kteří neměli na práci organizaci zábavy. Na příští rok by vedení mělo zvážit omluvenky!
Blíže o akci si můžete přečíst ve článku od Katí.

Havraspár slaví!
Teď však přejdeme k něčemu pozitivnějšímu – včera se odehrál náš další, už předposlední, famfrpálový zápas v téhle sezóně. Náš tým, složen z kapitánky Rosme na chytači, střelců Johna, Katí a mě a odrážečů Shiry a Yoriho, statečně bojoval proti týmu zaměstnanců a sice o fous, ale i tak je dokázal porazit 230:200 bez zlatonky.

A u famfrpálu zůstaneme:
V pondělí hrajeme o zlatou!
Přijďte podpořit náš havraspárský famfrpálový tým v pondělí, první prázdninový den, v 20:00, kdy se utká proti famfrpálovému týmu mrzimorské koleje. Jak náš tým, tak i jejich, zatím v téhle sezóně ani jednou neprohrál, čili to bude opravdu hra o zlaté první místo a pohár!
Sice bez tomboly a slavnostního zakončení, ale i tak to bude pořádná jízda, kterou si nechcete nechat ujít! A jistě také chcete psychicky podpořit náš tým a dovést ho fanděním k vítězství!

Další odklad…
V minulém díle jsme se zmínili o odkladu mobilní hry Harry Potter: Magic Awakened, a dneska pro vás máme další zmínku o odkladu.
Tentokrát jde však o hru Hogwarts Legacy, která se také znovu odkládá… nicméně jen pro konzole starší generace. Pokud jste tedy vlastníci konzolí Playstation 4 nebo Xbox One, na hru si budete muset počkat až do 4. dubríla. Nejhůře na tom jsou vlastníci konzole Nintendo Switch, kteří se hry dočkají až 25. červejúlu.
Pro všechny ostatní zůstává datum vydání stále 10. febrúnora.

A na závěr ještě jedno malé připomenutí:
Tajný Ježíšek!
Pokud jste se přihlásili u Katí do programu Tajný Ježíšek, nezapomeňte, že do 20. máte do JEJÍ soví pošty posílat dárky a vzkazy pro toho, koho vám rozlosovala.

A to by bylo k dnešnímu dílu Novinkové soboty všechno.
Stále můžete přispět vlastními novinkami jejich zasláním mně do soví pošty.
Děkujeme za všechny zpětné vazby a podporu i přečtení.

A já se budu těšit s dalším dílem NoSu až na mě- chtěl jsem říct na Silvestra, *Zarazí se.* nebo na Sylvestra? V tom I/Y je vždycky takový zmatek!

Ahoj a veselé Vánočky! 😀


NoS vám každý týden přináší:
Havrdno

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 22/23

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*