NoS 02×09

Milý Ježíšku, *V rukou drží pergamen a brk a něco na něj zapisuje.*
na Vánoce si od tebe přeji, aby se každý týden sešlo více novinek, o kterých bych mohl psát, a také abych měl každý pátek nebo neděli náladu pořad Novinkovou sobotu vůbec psát.
A když už jsem u těch věcí, které si od tebe pod stromeč- *Všimne si, že už je zaznamenáván.* Jéé, to už jste tady? *Odhodí pergamen i brk.* Sákryš… to budu muset vystřihnout.

Začíná první prosincový díl NoSu (a snad ne i poslední):

Prvně začneme takovou krátkou rekapitulací toho, co se dělo v době, kdy někdo na NoS… kašlal a pak onemocněl:
Před týdnem Havraspár odehrál svůj první letošní famfrpálový zápas
V sobotu dne 26. 11. se náš tým, skládající se z kapitánky chytačky Rosme, střelců Johna a Marii, odrážečů Yoriho a mě a brankáře Bena, utkal proti týmu Nebelvíru. Byl to překvapivě velmi vyrovnaný zápas, i přestože lvi hráli v plném počtu. I tak se nám ale podařilo zvítězit 260:100, když Rosme chytila zlatonku.
Děkujeme všem, kteří nám přišli na tribunu fandit!

Adventní čas dorazil na hrad
Hned další den byla první adventní neděle, která odstartovala tradiční vánoční atmosféru na hradě. Kromě pěkné vánoční ozdoby se také spustilo hledání větviček, které končí dneškem. Nicméně ti, kteří jich nalezli v těchto sedm dní třicet, si z nich mohli složit vánoční věnec. A tím to samozřejmě nekončí…

Od zítřka nastane hledání přírodních ozdob na věnec
Od druhé adventní neděle až po sobotu před třetí adventní nedělí se zase začnou zjevovat místo větviček ozdoby, kterými můžete vyzdobit svůj věnec. Šťastný lov!
PS: Popřípadě, že by byl zase někdo línej psát další NoS, od třetí adventní neděle se budou zjevovat světelné ozdoby!

A když už jsme u toho adventu:
Adventní kalendář!
Ve čtvrtek 1. prosince byl také spuštěn adventní kalendář na nástěnce školy, který si pro nás připravila ředitelka Fí. Obyvatelé hradu si tak mohou každý den vyzvednout odměnu, která tam na ně čeká.
Má to ovšem jeden háček. Abyste mohli políčko otevřít, musíte prvně nalézt 4 puzzlíky, které jsou ukryty po celém hradě.
Zároveň připomínáme, že je zakázáno zveřejňovat, kde se puzzlíky nachází a co se v políčku nachází.

Adventní kalendář! pokračování…
Zároveň s oficiálním adventním kalendáře byl spuštěn také náš vlastní, kolejní adventní kalendář, který najdete v kolejní místnosti kliknutím na adventní kalendář, co se nachází na obrázku. Mně se vizuálně velmi líbí, takže za mě je kalendář velmi povedený. 🙂

A nyní si povíme, co nás čeká v blízké době nebo v průběhu prosince:
Dnes hrajeme famfrpál!
Dnes od 20:00 se utká náš famfrpálový tým proti týmu Zmijozelu. Kromě toho by se měla po zápase losovat tombola o famfrpálové medailonky. Tak nám přijďte fandit a zkusit své štěstí!

Famfrpál na druhou!
Hned za týden, v pátek 9. 12., nás čeká další zápas a to tentokrát proti Mrzimoru od 20:00. Tak i v tenhle den nám přijďte fandit!

Famfrpál na třetí!
A poslední letošní zápas proti zaměstnancům školy budeme hrát v pátek 16. 12. od 21:00. Zapište si do diářů!

Famfrpál na čtvrtou!
A poslední famfrpálovou novinkou je, že se ještě zítra můžete přihlásit do dlouho očekávané famfrpálové Juniorské ligy. Přihlásit se mohou všichni prváci a všichni ze starších ročníků, jejichž celkový součet natrénovaných levelů ve famfrpálu není 200 a výš!
Své přihlášky posílejte novému hlavnímu rozhodčímu famfrpálu, Henrymu M.

A nyní, prosím, pozor!
Zábavný večer Roweny z Havraspáru
Už v sobotu 10. 12. – ano, je to opravdu už DESÁTÉHO a ne jedenáctého, jak je naneštěstí poznamenáno v kalendáři školy – se koná náš kolejní zábavný večer na počest oslavy narození zakladatelky naší koleje, Roweny z Havraspáru. Všichni Havrani jsou samozřejmě zvaní, stejně jako zbytek školy, budeme rádi, pokud si najdete čas a zavítáte na něj!
Zároveň připomínám ještě excelovou tabulku, kterou nám před měsícem posílal Emík, že do ní ještě můžete (asi) vkládat své nápady do tomboly, menu a hudby. 🙂

Speciální balík!
S narozením Roweny z Havraspáru se také samozřejmě pojí i speciální balíček, který v den narozenin budeme moci zase hledat. Jakožto proud havrani všichni jistě víte, kdy se naše zakladatelka narodila, tak není třeba ani datum zmiňovat. 😀

A na závěr ptačí zob:
Bylo spuštěno třetí kolo CS!
Studenti KF do neděle 11. 12. mohou řešit Magickou knihu!

Vánoční prázdniny!
V pondělí 19. 12. začínají na hradě vánoční prázdniny.

A tak jsme se dostali až na konec dnešního dílu Novinkové soboty.
Ještě jednou bych se rád omluvil za to, že teď několik týdnů nevyšel nový díl. Nebylo příliš mnoho novinek, pak nebyla nálada a nakonec jsem byl nemocnej, takže se trochu nešťastně sešlo. 😀
Nicméně se snad tenhle měsíc více poštěstí a vznikne více dílů, takže pokud byste chtěli přispět vlastní novinkou, tak rozhodně mi ji pošlete přes soví poštu.

Já vám děkuji za vaše přečtení a zpětnou vazbu a snad ještě v prosinci… 😀

Ahoj!

NoS vám každý týden přináší:
Havrdno

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 22/23

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*