NoS 02×06

Vážení čtenáři,
polovina října je již téměř za námi a konec té druhé oslavíme vyslouženými podzimními prázdninami. Bohužel se ale zdá, že říjen je pro novinky okurkovou sezónou, protože se nějaké smysluplné hledají opravdu těžce. Ale to nevadí, jistě se to nějak zvládne. 

Vítejte u další epizody našeho pořadu Novinková sobota. Minulý týden opravdu nebylo moc o čem psát, a tak jsme se dočkali jednoho z nejkratších článků posledních dob. Ale co nám za novinky přinesl tenhle týden? Nebudeme to zdržovat a jdeme rovnou na to.

Začíná další díl NoSu:

A začneme rovnou klasikou:
Do zítřejší půlnoci jede další TT
V pořadí již třetí téma týdne se nyní zabývá naší kolejní místností. Své odpovědi posílejte do zítřejší půlnoci našemu jedinečnému kolejnímu řediteli Emíkovi.
Více informací o TT naleznete zde.

Vyhodnocení 2. TT
A jak dopadlo téma týdne z minulého týdne o zvířátkách? Můžete se dočíst v tomhle článku od prefekty Katí.

Vyhodnocení motivačních soutěží za září
V dalším článku od naší prefektky se můžete zase podívat na to, jak se vám i dalším havránkům dařilo v plnění našich havraspárských motivačních soutěžích. Nejlepším gratuluji, a přeji všem, aby se mezi nimi umístili v tomhle měsíci.

TOMBOLÁÁÁ
Již potřetí připomínáme, že se dnes od 19:00 na famfrpálovém hřišti postaví proti sobě týmy Nebelvíru a Mrzimoru. Po zápase se losuje tombola o speciální tréninkové medailonky, tak rozhodně nezapomeňte si své losíky koupit a pak se stavit na losování, v případě že byste vyhráli.
Přejeme hodně štěstí lepšímu týmu a také při tombole! 

A v pátek to samé…
V pátek 21. se zase utkají týmy Zmijozelu a zaměstnanců a to ve stejném čase. I po tomhle zápasu se bude losovat tombola, tak svoji šanci na výhru nepropásněte.

Smutná zpráva k závěru
Naší kolej opustil další letošní nováček, tentokrát jím je Emily Skywalker. Z hradu byla smazána v neděli. 

A ještě smutnější zpráva na závěr
Včera náš svět opustil skotský herec a komik Robbie Coltrane ve věku úctyhodných 72 let. V našem kouzelnickém světě se proslavil ztvárněním všemi oblíbeného Hagrida ve všech osmi Harry Potter filmech. F.

A těmito smutnými zprávami končí i další díl Novinkové soboty. Děkuji za všechna přečtení i za všechny zpětné vazby. Pokud máte nějakou svoji novinku, o kterou byste se rádi podělili, můžete mi ji zaslat do soví pošty

Mějte se famfárově a zase za týden. 🙂

NoS vám každý týden přináší:
Havrdno

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 22/23

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*