NoS 01×08

Nazdar čtenáři,
opět přišel čas na další díl našeho novinkového pořadu Novinková sobota. Dnes to ale vezmu rychle, mám totiž naspěch! Čeká mě totiž ještě famfrpálový trénink..

Nebudeme tedy otálet a pustíme se rovnou do dalšího dílu NoSu:

Dnes hrajeme famfrpál naposledy!
Již máme zápasy proti ostatním kolejím za sebou, avšak nám zbývá ještě poslední zápas. Ten hrajeme dnes od 18:00 a proti nám se postaví staří psi – zaměstnanci školy. Přijďte nás na tento zápas o čtvrté místo podpořit a nezapomeňte si koupit losy do tomboly, která se bude losovat hned po zápase.

Po zápase hned na ples
Losů do tomboly si však během dneška budete moci zakoupit více, neboť se hned od 20:00 ve Velké síni pořádá poslední letošní kolejní ples, tedy aspoň doufám. Ples nebelvírské koleje nebude oslavovat nikoho jiného, než jejího zakladatele Godrika Nebelvíra a jeho narozeniny, které jsou 7. 6., v závislosti s tím bude k odchycení další speciální balíček. Tak nezapomeňte přijít a balíček si nenechte ujít!

Jak dopadl náš poslední famfrpálový zápas?
Pamatujete si, jak jsme vás v posledním díle NoSu informovali o našem zápase proti Zmijozelu? Proč se vlastně ptám, že? Nicméně, je takovou mojí povinností vám oznámit výsledek. Sděluji vám ho s velkým nadšením, neboť se nám hady podařilo porazit 300:150. Bohužel zlatá přála někomu jinému, i přesto si myslím, že jde o překrásný výsledek!

Do zítřejší půlnoci se můžete zapojit do TT!
Tématem nejaktuálnějšího TT je Den dětí a můžete na něho odpovídat do soví pošty naší primusky. Více najdete v příslušném článku nebo také kliknutím zde.

Minulý týden nás zmijozelská kolej vzala do dračí rezervace
Sešli jsme se ve 20:00 na nádvoří školy a portálem jsme se dostali až do severní Ameriky, kde nás průvodce Alex provedl poměrně novou dračí rezervací. Na akci chyběla tombola, ale i přesto bylo možno získat odměnu zapojením se do aktivit.

Začalo zkouškové období
Období, které normální lidé nesnáší a ti divní zbožňují, začalo u některých profesorů s praktickými zkouškami již tenhle týden, a následující přijde zbytek. Přejeme vám u zkoušek mnoho štěstí a hlavně si nezapomeňte ty nenapsané dopsat, byla by to škoda!
Také nezapomeňte odevzdat poslední úkoly!

Na závěr si povíme co nás v červnu čeká
Hned další týden se hraje kompletně poslední famfrpálový zápas letošní sezóny, kdy se proti sobě postaví zaměstnanci proti mrzimorské koleji. Hráčům přejeme mnoho štěstí a nechť vyhrají naši favoriti. Další neděli po famfrpálovém zápase, čili až 19. 6. se na hradě uskuteční poslední letošní hodiny. To nám ten rok utekl, že? Po deseti dnech po ukončení výuky přijde na řadu vysvědčení a vyhlašování nejlepších a následujícího rána nás čeká návrat opět domů. Někde mezi se odehraje tradičně i anketa Fénix a studenti budou moci opět hlasovat o svých kolejních ředitelích. A kdo ví, co se do konce roku ještě neobjeví..

A jsme opět na konci dnešního dílu, milí čtenáři. Děkuji vám za vaše přečtení, vaší zpětnou vazbu či novinky, které mi můžete posílat do mé soví pošty. Teď už mi zbývá jen popřát vám pěkný víkend a snad se s vámi dnes setkám na zápase či plese. A já se jdu vrátit zpět ke tréninku, tak zase příště!

No(o)S pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*