NoS 01×06

Zdravím vás, Havránci i Nehavránci,
druhý měsíc výuky je úspěšně za námi a kromě toho je opět sobota, což znamená další várku novinek v našem pořadu Novinková sobota. Pojďme se tedy společně ohlédnout za tím, co stalo tenhle týden a co se stane v týdnu dalším.

Tak se pohodlně usaďte, začíná nový díl NoSu:

Vyšlo vyhodnocení motivaček
Na to, jak jste si tenhle měsíc v koleji vedli, se můžete podívat zde. Gratuluji všem havránkům a přeji mnoho štěstí do dalšího měsíce.

Do zítřejší půlnoci probíhá již čtvrté téma týdne
Tématem tématu týdne je, že v ní vlastně vymýšlíte aktivitu pro Havránky vy sami. Své nápady zasílejte naší primusce do soví pošty. Více informací o TT najdete zde. Prý jsou brány i pozdní odeslání.

Co nás dnes večer čeká?
Dnes se hraje opět famfrpál, tentokrát proti sobě nastoupí týmy Mrzimoru a Zmijozelu, a to v čase 20:00. Oběma týmům přejeme hodně štěstí a nechť vyhrají ti lepší.. všichni víme, koho tím máme na mysli. 😀
Také nezapomeňte na tombolu, které se můžete zúčastnit. Losuje se vždy po konci zápasu.

Jaké famfrpálové zápasy nás v květnu čekají?
Vzhledem k tomu, že je tohle první květnový NoS, tak si i povíme o zápasech, které se odehrají v tomhle měsíci. Zápasy nás v květnu, když nepočítáme ten dnešní, čekají dva. Oba se budou konat 21. května. V prvním zápase od času 18:00 se proti sobě utkají zaměstnanci školy proti Nebelvíru a v tom druhém zápase od 20:00 se zase utká náš tým proti Zmijozelu. V prvním zápase přejeme štěstí oběma týmům, v tom druhém jenom tomu našemu. 😛
Nezapomeňte si udělat čas a přijít náš tým podpořit!

A co dalšího nás tenhle měsíc čeká?
Čeká nás i akce, kterou bude mít na starosti zelená kolej, čili Zmijozel. Výjimečně se ale nebude konat ve Velké síni, ale navštíví se během ní dračí rezervace. Sraz bude ve 20:00 na nádvoří a to týden po famfrpálových zápasech, tedy 28. května.

A na závěr si dáme opět smutnější zprávu, začíná se z toho pomalu stávat taková neoblíbená tradice: Naši kolej opustil další havran
Tentokrát však nejde o letošního nováčka, ale o nováčka z loňského roku. V úterý 3. května naši kolej a hrad celkově opustila Bindy Fox. Přejeme jí hodně štěstí, ať už byl důvod jejího odchodu jakýkoliv.

A už jsme zase na konci NoSu. Pořád platí, že své novinky můžete posílat do mé soví pošty, budu také rád za každý komentář. Teď už nezbývá nic jiného, než popřát hezkou sobotu a uvidíme se zase za týden, u dalšího dílu Novinkové soboty.

NoS pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*