NoS 01×04

Milí havrani,

výuka na hradě nám opět začala. Dnes si od ní ale odpočineme nejen u zážitků ze zábavy pořádané naší kolejí (z níž můžete čekat článek již brzy!), ale také u nového dílu Novinkové soboty!

Rovnou se na to tedy vrhneme.

Další famfrpálový zápas je za námi.

V úterý 19.4. jsme se na hřišti utkali s Nebelvírem a odcházeli jsme s prohrou. Konečné skóre po chycení zlatonky lvy bylo 40:370. Je to tedy již druhá prohra v tomto školním roce.

Doufejme, že zápas proti Zmijozelu za měsíc dopadne podstatně lépe a budeme si moci připsat vítězství.

 

Ve Velké síni se slavily Velikonoce.

Vedení školy si pro nás v sobotu 16.4. připravili Velikonoční zábavu. Celý večer se nesl v duchu tohoto svátku zmrtvýchvstání Ježíše Krista.

Zajímavým faktem je, že hlavní cena byla zakrslý králíček, kterou vyhrál náš redaktor Sylvester McShane. Faktem naopak vcelku vtipným je, že ten tuhle králičí slečnu vůbec nechtěl. 😀

 

Speciální balíček!

Ano v týdnu, kdy se na hradě i všude jinde slavily Velikonoce, se hledala vejce! Každý den se dalo nalézt jedno a na Velikonoční pondělí poté lidé se všemi vajíčky měli možnost získat také speciálního velikonočního draka!

 

V rámci Velikonoc se zpovídali i Havrani.

Na Adventní zpovědnici tak navázala zpovědnice Velikonoční, ve které odpověděli na otázky, které si pro ně redakce připravila, celkem čtyři havrani. Prokliknout na ni se můžete zde.

 

NoS má nový kabátek.

Jak jste si už mohli všimnout, NoS již nenajdete s náhledovým obrázkem ,,Náhled do Havraspáru“, nýbrž se zbrusu novým! O nápad se postaral sám zakladatel tohohle týdeníku, Sylv, a o jeho realizaci pak Nejvyšší – Emanue Tyrs.

Takto se může pyšnit vlastním náhleďákem a nemusí se dělit s jinými články. 🙂

 

A tak jsme se dostali na konec dnešního dílu NoSu. Chtěla bych vám poděkovat za přečtení, pokud máte nějakou aktualitu, klidně i v rámci kouzelnického světa mimo EB, budeme rádi, když ji zašlete do soví pošty buď mně, nebo Sylvovi.

Taktéž doufám, že jste díl se mnou přetrpěli a doufejme, že příště už bude NoS zase plně v režii našeho chlapeckého redaktora. 😀

 

NoS pro vás dnes připravili:

Kate Rosewood a Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*