Téma týdne (č. 3) – Vyhodnocení

Zdravím, Havrani!

Odbitím půlnoci z neděle na pondělí 11. dubna skončilo naše 3. téma týdne, jejímž obsahem bylo zdraví.

Vaším úkolem bylo napsat, co sami děláte pro vaše zdraví, co za zdravé považujete, nebo jak se perete s nemocemi.

 

Tohoto tématu týdne se zúčastnili celkem dva Havrani.
Zajímavé je, že jejich jména začínají na písmeno S, jsou opačného pohlaví, oba jsou v horní polovině v síni slávy, ani jeden není funkcionářem…

Jsem si jista, že jste pochopili, o koho se jedná, ale i tak vám to ještě připíšu k jejich odpovědím, na které se teď vrhneme!

 

Severin Sephiran
„Co dělám pro své zdraví? Za poslední roky jsem toho moc neudělal, kromě snad zdravého stravování…teda většinu času alespoň *vzpomene si na čipsy, které měl večer* 😀

No teď jsem začal konečně chodit cvičit do fitka, tak snad mi to i vydrží.

Ohledně nemoci a nějakých tipů toho moc nevím. Každému zabírá na nemoci něco jiného. Já jsem třeba posledně zkusil léčbu bez doktorky a bez antibiotik, které mi píše snad na všechno….no a nebylo to zas tak hrozné 😀 Sice mi to trvalo celých sedm dní, ale paraleny, zázvor, med, zábaly a spousta tekutin mě z toho dostaly. Za zdravé považuji do sebe necpat zbytečně prášky, to je asi má jediná rada. :)”

 

Shira Ruden Yaiko
„Nu o zdraví pečuji docela dost. Když jsem nastoupila sem do E-Bradavic tak jsem ještě tentýž rok v prváku musela jít na operaci ke svatému Mungovi s kolenem. Mívám dost problémů jako vrcholová sportovkyně a tak se musím starat o sebe dobře. Od té doby co chodím na bylinky vždycky konzultuju s Juli a vyrábím své vlastní mastičky, které jsou tím že si je mohu vyrobit na míru svým potřebám velice příjemné. Krom toho si v posledních letech všímám i toho že přes den vypiju sotva skleničku čaje. Začala jsem si pro to i dosti hlídat stravu i pitný režim. snažím se již spát delší časoví úsek než 3-5 hodin které nejsou zrovna příznivé ani nnáladu do dalšího dne. Obecně bych řekla, že o své zdraví velice pečuji, ale nemusela bych, kdybych si ho sama neničila svou hloupostí a špatnými návyky, třeba jako je ten spánek.”

 

Tímto bych oběma zúčastněným chtěla poděkovat za účast a ráda si přečtu vaše další odpovědi třeba v dalším TT nebo si prohlédnu vaše výtvory ve velikonoční kreativní soutěži, která teď probíhá!
Katí

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*