NoS – PILOTNÍ DÍL

Vážení a milí Havránci,
je mi ctí vás všechny přivítat u našeho nového kolejního „pořadu“, který nese název NoS. Nenechte se však oklamat názvem, nebudeme zde hodnotit nosy Pána zla, ani se šťourat v tom našem. NoS je totiž zkratka dvou slov – Novinková sobota. Můžete se tedy těšit na novinky jak z kouzelnického světa, tak i ze zdí našeho hradu, a to snad každý týden – záleží na času, na počtu novinek a nebo na vašem zájmu.

Již v tomhle díle nás čeká spousta nadupaných novinek, a tak se pohodlně usaďte, protože začíná pilotní díl NoSu:

Minulou sobotu se uskutečnil ples oslavující narozeniny Helgy z Mrzimoru
Mrzimorští si pro obyvatele hradu připravili zábavný program, který kromě tancování zahrnoval například překážkovou dráhu či hádání jídel a receptů. Na plese nechyběla ani kapela Moonovci, tombola ani bohatá nabídka jídel a pití.

Za poslední dva týdny jsme měli možnost získat hned dva speciální balíčky
První balík byl k dostání na svátek svatého Patrika, tedy ve čtvrtek 17. března, druhý balík se dal zase získat 23. března, na narozeniny již zmíněné Helgy z Mrzimoru. Obsahy obou balíčků vám bohužel nemůžeme sdělit, snad jen to, že všem jeho získatelům jistě přináší radost. A co vy, našli jste úspěšně oba balíčky?

V pátek 18. 3. vydalo Warner Bros. patnáctiminutové video s gameplayem z Hogwarts Legacy
Nejedná se moc o novinku z prostředí E-Bradavic, ale za zmínku jistě stojí. Už to jsou skoro dva roky, co jsme měli možnost zhlédnout první trailer k dlouho netrpělivě očekávané hře Hogwarts Legacy, a po dlouhé době jsme dostali další. Ve hře se ujmeme role studenta 5. ročníku, který přestoupí do Bradavic. Video ukázalo několik herních prvků, například navštěvování hodin čtyř hlavních předmětů, zachraňování kouzelných tvorů, létání na koštěti, bojování či také hlavní nepřátele. Za mě osobně vypadá hra až moc podezřele fantasticky, ale přesto doufám, že to vývojáři nezvorají.

Ve středu vyšel nový článek na web
Jde o rozhovor se starými i novými nováčky od Katí, takže pokud jste ho náhodou nečetli.. víte, co máte dělat. 😀

Havraspár se ve školním poháru drží na třetím místě
Je to lehký propad od začátku školního roku, ale věřím, že se probudí havraní studijnost ve všech z nás a budeme se moc dostat všichni zpátky. Pokud nevíte, jak do ŠP přispět i jinak než chozením na hodiny, tak můžete hádat v odborných učebnách, sbírat dárkové balíčky obsahující body do ŠP či hledat komnatky.. snad s lovem komnatek budete úspěšnější než já, za posledních 7 dní jsem jich překliknul víc, než bylo třeba…

Do zítřejší půlnoci můžete zasílat své řešení kolejní celoroční soutěže
Své výsledky posílejte do soví pošty buď našemu kolejnímu Emíkovi nebo prefektce Mari, jistě jim to udělá radost. Zadání celoroční soutěže najdete ve článku s časopisem Jinotaj.

Do příštího týdne probíhá první kreativní soutěž
Jejím tématem je příchod jara a vaším úkolem je na toto téma nakreslit obrázek či vyfotit fotku. Více informací naleznete v příslušném článku.

A nyní si dáme pár novinek k famfrpálu
Včera se odehrál cvičný tréninkový zápas, kterého se kromě mě zúčastnili i Rosmí, Rockí, Mari, Ben a Shiru. Cvičili jsme na náš dnešní zápas s Mrzimorem, který bude začínat v 20:00. Můžete se těšit jak na ostřílené veterány, tak i nováčky v oboru. Rozhodně přijďte náš famfrpálový tým podpořit, morální podpora je to nejmenší, co lze pro něj udělat.

A nakonec si dáme novinku lehce statistickou: Od začátku školního roku zmizelo již 14 nováčků
Z toho byli čtyři z Havraspáru. Ať už na nás zapomněli, nebo odešli z vlastní vůle, tak doufáme, že se k nám jednou vrátí. 🙂

A to by bylo k pilotnímu dílu NoSu vše. Jelikož se toho odehrálo minulé týdny hodně, tak máme novinek o trochu více. V příštím týdnu to již nebude tak informačně nacpané.

Samozřejmě se jedná o pilotní díl, a tak je třeba některé věci ještě dopilovat. Jaký máte na pořad názor? Své připomínky, doporučení a tak podobně pište buď dolů do komentářů a nebo do mé soví pošty. A pokud i vy máte nějakou svojí novinku z kouzelnického světa, nebojte se ji taktéž poslat do mé soví pošty.
Teď mi již nezbývá nic jiného, než vám poděkovat za vaše přečtení až sem, případně i za ten váš názor. Budu se na vás těšit zase příště, třeba i u dalšího dílu NoSu. 🙂

NoS pro vás připravuje:
Sylvester McShane

První díl

1 Komentář

  1. Super! Moc se mi líbí formát *mrk, mrk* 😀
    Už teď to vypadá dokonale. Pokud by to šlo, tak bych ocenila případné odkazy (např. na zmíněný článek, odkaz na video), které mě nalákaly, abych o tom věděla či viděla více. :))

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*