Vyhodnocení MS únor/březen 2021

Zdravíčko havránci!

Jistě jste si již všimli pár změn, které se letos udály. Zde je další. Nebudeme rozepisovat ke každé motivačce článek, ale všechny je spojíme dohromady, abyste viděli, jak si vedete v porovnání s ostatními. Také vám tímto odtajníme tabulku, podle které získáváte safírky a galeonky. Zde tedy je:

Přijde vám složitá? Trochu si ji teda projdeme. V tabulce je vždy zanesen počet safírů, které jste za danou motivačku získali. Ty se následně přepočítávají na galeony, které získáte z havraspárského studijního fondu, který na měsíc činí 3500 Galeonů.

  • Sloupeček OU je věnovaný Odborným učebnám. 1 uhádnutá odborka odpovídá 1 safírku.
  • Sloupeček TK je věnovaný Tajemným komnatám. 1 nalezená komnata odpovídá 20 safírům.
  • Sloupeček Postup je věnován Postupu Mo(u)drých. Za každých 100 bodů do Školního poháru získáte 10 safírů. Deset nejlepších havranů navíc získá 20 – 11 safírů navíc.
  • Sloupeček Famfr je věnován Famfrpálu. Na podrobnosti ohledně hodnocení se ptejte kapitána týmu Johna van Smitha.
  • Sloupeček 10 + 32 je věnován získávání bodů na hodině, přičemž musíte získat alespoň 10+32 bodů. Za každé takové ohodnocení získáváte 10 safírů.
  • Sloupeček Ukrák je věnován tomu, jak moc jste ukecaní v kolejce. Za umístění v TOP 10 ukrákaných havranů získáváte 10 safírů a každý měsíc, kdy si místo v tabulce udržíte, získáváte dalších 10 safírků navíc.
  • Speciálním sloupečkem je Pomoc koleji. Zde získáváte galeony za pomoc koleji (psaní článků, famfr, pomoc na akci a podobně). 

1 Komentář

  1. Prosím, prosím, bude článek i s jednotlivými odborkami?
    Nebo aspoň na vyžádání? Když už máme dělat ten bucket list, tak jsme spoléhali na článek. ^^

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*