Rozloučení se školním rokem 20/21

S posledními dny na hradě, než odjedeme na prázdniny domů mi dovolte jedno krátké shrnutí a poděkování. 🙂

Dříve se v havraspáru rozdávaly ceny PoHoZ, tedy ceny POpulárních Havraspárských o(Z)obností, které však světlo světa neviděli už dobrých 11 let. Možná se to v budoucích letech změní, ale pro ten letošní mi dovolte pár lidem poděkovat trochu více, než jen zasláním karty či jmenováním na medailonek, jenž získají na závěrečné slavnosti 🙂 A hlavně trochu více veřejněji, aby bylo vidět, na kom doopravdy naše modrá kolej stojí.

Jako první mi dovolte poděkovat našim nováčků, kteří to s námi vydrželi až do konce roku a doufám, že s námi zůstanou mnohem déle! Doufám, že každý z nich u nás našel své místo a přátele. Přeci jen, co bychom to byli za kolej bez nových přírůstků, které nás „starochy“ donutí něco dělat, přichází s novou energií a nápady a dodávají kolejce trochu jiného, živějšího ducha. Za to jim mnohokrát děkuji! Jmenovitě jimi jsou Clint Numine, Enrique Fournier, Ireth Ksat, Kate Rosewood, Lagertha Lodbrok, Maria Martines, Nina Rook a Shira Ruden Yaiko. Ještě jednou díky a mnoho úspěchů ve vašem dalším životě na bradavickém hradě!

 

Další velmi důležitou částí naší koleje jsou naši milí Funkcionáři – tedy Yenna von Everec, Alice Stark a John van Smith. Nedovedu si moc život kolejního představit bez možnosti spolehnout se na svá Péčka. Nevím, zda běžný student dokáže ocenit, kolik práce, času a úsilí někdy přichází s touto funkcí, ale doufám, že to není jen o tom, ale našli jsme i i chvilky zábavy a příjemně stráveného času. Jistě, někdy se objevili bouřky na obzoru, ale není nic, co by Havraspárská věž nezvládla.  I Vám ze srdce děkuji za váš čas a péči, kterou jste havraspáru věnovali. Bez vás by kolej nevypadala tak, jak si vede dnes.

A když přišla řeč na to, jak kolejka vypadá, nesmím opomenout na našeho nového ducha a správce kolejní administrace Zeihi Ashiri a Annabelle Fairy, kteří se nám o naši nástěnku společně starají. Právě oni stojí za safíry a jejich fungování; za stvořením vzhledu a funkcí naší kolejky a nemluvě o dalších vychytávkách, s kterými za nimi přicházíme – jako je například adventní kalendář…Takže děkuji za vše, bez vás bychom neměli kolejku tak, jak ji máme. 🙂

 

 

Famfrpál… Jedna z mnoha aktivit, které náš hrad nabízí. Již dlouhou dobu je našim kapitánem John van Smith, jehož úkolem není jen sestavit tým, ale také domluvit termíny zápasu či tréninků, ale také pomoci a poradit co a jak trénovat, za což mu děkuji. Ale tým  není  jej o kapitánovi ale o hráčích samotných. Havránky letos reprezentovali Alice Stark, Benjamin Walter, Jamie Foster, John van Smith, Paige Tintwhistle, Rosemary Ellen Wilde a Yenna von Everec. Letos jsme se umístili na krásném 3. místě a kdo ví, možná se nám příští rok podaří ještě lépe! Ale nebudu si přeci hrát na věštce… 😉

 

V letošním roce se také hrála hra HP7, na které spolupracovalo hned několik lidí, ale hlavní skupinkou mozků s náskokem před ostatními, který využila pro vytvoření návodů a map pro ostatní byli Alice Stark, Jamie Foster, Charlotte Epes, Rosemary Ellen WildeRock Holmesová. Děkuji za vaši spolupráci, čas a nadšení, které jste této hře dali a umožnili tak snadnější postup dalším členů naší koleje. Děkuji také všem, kteří se této hry zúčastnili a napomáhali hlídáním časů, nacházením kliček a další spolupráce.

A mé poslední poděkování patří všem havránkům, protože bez Vás by tato kolej už dávno nebyla. Každý jednotlivec zapadá do této mozaiky, které říkáme kolej, jako individuální dílek puzzlíků. Každý z vás má svou roli a svůj úkol, ať je jakýkoliv.

 

 

Nakonec si dovolím ještě přiložit pár vzkazů, které mi zaslaly 4 havraspárské slečny 🙂

„Ahojky Havránci,
letos jsem v naší koleji potkala mnoho lidí. Přirostli jste mi k srdci a našla jsem díky Vám část sama sebe. Zažila jsem s Vámi pár nádherných chvil a byli jste zde pro mě kdykoliv jsem potřebovala zvednout náladu. Ještě jednou děkuji a doufám, že spolu zažijeme ještě pár krásných let. Jo a Eme děkuji za dohlížení na nás! Zbožňuji Vás a doufám, že zůstaneme stejně úžasnou kolejí.

Vaše Mari <3″

„Chci poděkovat všem, kteří se mnou prožili můj první rok zde na EB. Měla jsem hrozné obavy z toho, že budu mimo dění, nebudu zde mít kamarády… Ale už od prvního dne v kotli jsem navázala kontakt s osobami, se kterými se bavím doteď.

Chci poděkovat vedení koleje za to, že prostě… vedli svou kolej. Pomohli mi, když jsem potřebovala něco vědět, vyslechli, když jsem se měla na houby a hlavně byli ochotni toto všechno udělat.
Eme, Johní, Alí a Yenní, děkuji za všechno.

Dále bych chtěla poděkovat hlavně Annleen, která byla tou osobou, která si mě vzala ,,pod svá křídla“ již v kotli a já jsem jí za to neskonale vděčná, neb bez ní bych byla ztracena. Děkuji, Annie.

Ale samozřejmě mé díky patří také ostatním členům koleje, kteří při mne stáli, pomohli mi v mých ,,bezgaleonových začátcích“ a začátcích obecně, byli pro mě oporou, kterou jsem častokrát potřebovala a odjinud se mi jí nedostávalo.
Děkuji vám, Havránci.

Děkuji vám všem a budu se na vás neskonale moc těšit v dalším školním roce. 🙂

Kate Rosewood“


„Mám pocit, jako by to bylo včera, co jsem se spoustou otázek v očích otevírala nažloutlou obálku s pečetí ozdobenou erbem se čtveřicí zvířat, co jsem poprvé stiskla v dlani svou hůlku, co zahoukal spěšný vlak do E-Bradavic a já se vydala na pouť mým prvním ročníkem. Ach ano, jako včera a zároveň, jako by to byla celá věčnost.

Když pak moudrý klobouk rozhodl o mém zařazení do Havraspáru, nemohla jsem ani zdaleka tušit, kam jsem se to vlastně dostala. Brzy jsem však zjistila, že neexistuje místo plné přátelštějších, usměvavějších lidí, co vám vždy se vším pomůžou, poradí, s nimiž hovor plyne tak příjemně, že by se Křiklanovi hodiny přesypali dříve, než byste řekli svíčenka! Ani jsem se nenadála a tahle parta lidiček mi přirostla k srdci jako rodina.

Za jediný školní rok jsem se toho dozvěděla tolik a zažila více zábavy a dobrodružství, než se do něj snad vůbec vejde a než si pravděpodobně zasloužím *zasměje se*.

Tak co ještě více říct, snad už jen děkuji. *usměje se, protože věří, že úsměv vydá na tisíc slov*

Miluju vás Havránci! <3

Shi“

„Chtěla bych poděkovat všem havraspárským, kteří utvářeli letos naši kolej. Zažili jsme si mnoho dobrého a možná i toho zlého. Ale věřím, že mnoho toho teprve společně prožijeme!“
– Rosemary Ellen Wilde

 

A na závěr už snad jen… Krásné prázdniny, spoustu zážitků a snad se brzdy setkáme U Děravého Kotle a nebo u krbu v naší Kolejce!

S láskou,

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*