Téma týdne (6): Zvěromagie

Ahoj všem!

Filmový týden máme za sebou. Odměny jsou již rozeslány, nebo je dostanete během tohoto týdne. Ode dneška je tu nové Téma týdne a tím je Zvěromagie.

Svět Harryho Pottera je protkaný kouzelníky a čarodějkami, kteří se umí proměnit do zvířecí podoby. Těmto kouzelníkům a čarodějkám, jsou věnovány úkoly tohoto týdne, jejichž řešení a odpovědi můžete zasílat do neděle 13. října do půlnoci. A na co se můžete těšit? Budou to otázky od Yenny, spojovačka od Alice a kreativka od pana kolejního.

 

Kreativka od profesora Tyrse

Své odpovědi a výtvory posílejte do soví pošty Emanue Tyrs. Odměnou vám budiž 15 safírků za popis a dalších 10 za obrázek.

Napiš, v jaké zvíře by ses měl/a (popřípadě měníš), pokud bys byl/a zvěromágem, a proč zrovna tento tvor? Za safirky navíc můžeš poslat obrázek své podoby přílohou.

 

Otázky od Yenny von Everec

Odpovědi posílejte do soví pošty Yenna von Everec. Za odměnu dostanete 10 safírků do sbírky.

1. V jaké zvíře by ses rozhodně nechtěl proměnit a proč?

2. Má podle tebe zvěromagie nějaké nevýhody?

 

Spojovačka od Alice Stark

Správné řešení posílejte do soví pošty Alice Stark. Za každou správnou odpověď, správné spojení, budou 2 safírky na vaše konto.

Vašim úkolem bude Spojit jméno se zvířecí podobou zvěromágů ze světa Harryho Pottera.

Osoby: Rita Holoubková, James Potter, Sirius Black, Minerva McGonagallová, Peter Pettigrew, Falco Aesalon, Morgan le Fay, Morigan, Clionda

Zvířecí podoba: Krysa, sokol, brouk, velký černý pes, jelen, mořský pták, vrána, pták, kočka

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*