NoS 03×09

Vážení a milí čtenáři,
prasember utekl jako voda a spolu s ním utečou i Vánoce. Brzy zdrhnou i vánoční prázdniny a my se jednou naposledy v tomhle školním roce vrátíme do lavic na poslední hodiny. A jak už to s koncem roku bývá, čeká nás řada několika akcí a důležitých datumů. Tak si je pojďme v novém díle Novinkové soboty pěkně shrnout.

Začíná poslední díl NoSu (v tomhle kalendářním roce):

Blíží se konec prázdnin
Začneme rovnou velmi smutnou novinku, alespoň pokud nenásledujete havraspárské ideály. 😀
Zrovna probíhají vánoční prázdniny, které však brzy skončí. A to už tuhle středu, 3. leduára. Ve čtvrtek už zase budou opět hodiny.

U výuky ještě zůstaneme:
Poslední výukový den
Jedná se o středu 10. leduára, kdy se bude v tomhle školním roce bude vyučovat naposledy. Ve čtvrtek už máme pohov!

Poslední úkoly
Spolu s koncem roku souvisí také uzavírání známek. Pokud jste pilní, tak už nejspíš všechny povinné úkoly máte odevzdané, ale pokud nejste, tak vlastně ani nečtete tenhle článek, tak není třeba vás na blížící se deadliny upozorňovat. 😀
Někteří z vás možná ještě nemáte dopsaná závěrečná opakování, takže si to taky zkuste zařídit, abyste nemuseli opakovat ročník. 🙂

Vánoční kreativní soutěž
Před Vánoci se nám v koleji také mihnula vánoční kreativka, kterou vyhlásila členka Havrdna Magnolie. Její zadání naleznete zde, výtvory Havránků si zase můžete prohlédnout tady.
Tímto ještě jednou za ni děkujeme všem, co se zúčastnili.

Safíry a objednávky
Před Vánoci vám jistě, za předpokladu že jste Havránek, dorazila sova od Rock ohledně safírků a objednávek. Tímto bych chtěl ještě jednou připomenout, že pokud máte zájem si něco za získané safírky pořídit, tak máte poslední příležitosti na to, abychom vám stihli vaše objednávky doručit. Pak už bude moc pozdě.
Navíc bych chtěl říct, že už příliš nových safírků nepřibude a během pobytu v Kotli se vám vaše konta smáznou, tak zbytečně neotálejte. 🙂 

Odznáčky
V kolejce máme také vlastní odznáčky za různé úspěchy a tak. Některé z nich dokážeme ve vedení kontrolovat sami, ale může se stát, že i nám něco unikne. Pokud tedy máte na jeden z odznáčků, který nevlastníte, nárok, tak jednomu z nás funkcionářů, zašlete sovu s odznáčkem, který chcete, a něčím, čím dokážete, že si ho opravdu zasloužíte.

A nyní…
Co nás čeká v lednu 2024?
Tak ze všeho nejdřív se vrhneme na akce.

Poslední famfrpálové zápasy & souboje
V úterý 2. 1. od 20:00 se uskuteční předposlední zápas famfrpálu, který je podle mě takovou malou náhradou za All-Stars zápas a zároveň náhradou famfrpálových zápasů, kterých se letos tým zaměstnanců nezúčastnil.
Ve středu 3. 1. od 20:00 se uskuteční poslední zápas famfrpálu a poslední zápas juniorské ligy pro hráče, kteří mají natrénováno pod 250 levelů.
A nakonec v pátek 5. 1. a v sobotu 6. 1. od 21:00 odehrají poslední souboje v rámci soubojnického klubu.
Všem zúčastněným přejeme mnoho štěstí. 🙂 

Populární Havraspárská O(z/s)obnost
I tenhle rok se uskuteční tradiční havraspárská anketa PoHOz! Spoilery. 😀
Kolejní ředitelka Amel o něm teprve bude rozesílat sovy, tak buďte na příjmu a zapojte se!
Nechť vyhraje ten nejchytřejší! Nebo neukrákanější! Nebo nejpilnější? Nejmilejší či nejochotnější? Nejzlobivější?
Kdo by se chlubil, že je z koleje nejzlobivější? Oh wait.. 😀 

Oficiální školní akce
Samozřejmě ani letos nebudou chybět dvě akce k závěru školního roku. První z nich je Fénix, který se uskuteční v pátek 19. leduára od 20:00 ve Velké síni. Věřím, že ho i letos bude organizovat profesor Teo a že nám ještě všem rozešle sovy s hlasovacími lístky.
Druhá akce je tradiční závěrečná slavnost, kde se vyhlásí školní i famfrpálový pohár, nejlepší z nejlepších a další podobné drobnosti. Ta bude hned následující den, v sobotu 20. leduára opět od 20:00 ve Velké síni.
Nevím, jak to bude letos, ale minimálně v loňských letech byla součástí obou večerů i tombola, tak můžete zkusit své štěstí. 🙂 

Vysvědčení
20. leduára se také v pokoji zveřejní letošní vysvědčení, kde si budete moc prohlédnout své výsledné známky ze všech vámi studovaných předmětů! Přejeme všem ty nejkrásnější!

První speciální balíček pro rok 2024
Posledním letošním speciálním balíčkem byl ten vánoční, prvním speciálním balíčkem dalšího roku by měl být balíček novoroční, který bude, velmi překvapivě, k nalezení 1. leduára 2024.
Šťastný lov!

A na závěr nějaký ten ptačí zob:

Motivačky
V mezičase vyšlo vyhlášení motivačních soutěží za listopad, které si můžete prohlédnout zde.
Další vyhlášení bude za měsíce prosinec a leden, skloubené dohromady. 🙂 Safíry z nich však už letos nedostanete!

Poslední dny na hradě
Přejeme všem našim čtenářům ty nejpohodlnější poslední dny v Bradavicích. Už den po závěrečné akci, tedy v neděli 21. leduára, se všichni rozejdeme z těchto prostorů k Bradavickému expresu, který nás odveze zpět do Londýna. Vlak bude odjíždět pravděpodobně opět v 11 hodin.

A kromě těch nejkrásnějších posledních dní v Bradavicích vám také přejeme nejkrásnější poslední dny tohohle roku a co nejlepší vstup do roku nového. Přejeme vám mnoho zdraví, štěstí a úspěchů, a abyste to na Sylvestra… *Zarazí se.* Pardon, na Silvestra nepřehnali! *Opraví se.*
Jelikož letos vychází NoS pravidelně nepravidelně, nejsem schopen říct, zda ještě nějaký NoS v letošním školním roce vyjde. Pokud ale budete mít nějakou novinku, tak ji jako vždy můžete zaslat do mojí soví pošty. Nikdo nikdy nic neposlal… *Zasmutní.* 😀 

A to už je opravdu všechno.

Mějte se nádherně a budu se těšit někde na hradě!
Papá!


Dnešní NoS pro vás připravil/a:
Sylvester McShane

Korekci provedl/a:
Kate Rosewood

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 23/24

Předchozí díl ← Pilotní díl → Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*