NoS 03×04

Drazí Havránci,
vítám vás u dalšího dílu Novinkové soboty.
*Na chvíli se zasekne.* Měl bych vymyslet nějaký originálnější vstupy, začíná se to nějak opakovat. 😀 

Pojďme rovnou začít:

Začneme rovnou velmi pozitivní zprávou…
Kouzelnický a filmový svět v slzách
Ve středu 27. září náš svět opustil sir Michael Gambon, herecký představitel našeho bývalého ředitele školy – Albuse Percivala Wulfrica Briana Brumbála, a to ve věku dvaaosmdesáti let na zápal plic. Původem z Dublinu se ve 23 letech stal hercem v divadle a poté přešel i na televizní obrazovky. Kromě své nejslavnější role, kterou ve třetí filmové adaptaci ságy Harryho Pottera převzal po úmrtí prvního herce Brumbála, Richarda Harrise, si zahrál například v Městečku Fortitude, Malých ženách nebo v Pánovi času. Po siru Gambonovi je pojmenovaná i zatáčka na jedné ze závodních tras v Top Gearu.
Čest jeho památce.

A u loučení zůstaneme…
Ve čtvrtek vyšel rozhovor s kolejními řediteli
Na selfpromo možná není ideální načasování, nicméně jsem ve čtvrtek vydal tento velmi speciální článek, ve kterém jsem si na rozhovor pozval naší kolejní ředitelku Amelí i bývalého kolejního ředitele Emíka.
Jsem si jistý, že oba budou velmi rádi, pokud pod článkem zanecháte kousek lásky.

Kreativní soutěž
Dnešní půlnocí také končí naše první letošní kreativní soutěž, kterou vyhlásila za Havrdno Magnolie. Zapojit už se nejspíš nestihnete, nicméně je tohle fajn příležitost vám připomenout, že v pondělí započne další kolejní aktivitka.

Famfrpál
V minulé části jsem nastínil, že jsme se dozvěděli, kdy letos budeme hrát náš první zápas. Ten bude už 14. října od 20:00 a budeme hrát s Mrzimorem.
V tomhle týdnu už ale známe i termíny dalších zápasů: druhý zápas budeme hrát se Zmijozelem, a to 31. října od 20:00; a poslední letošní zápas budeme hrát s Nebelvírem 4. listopadu, taktéž od 20:00.
Tak šup fandit!

A nyní si dáme ptačí zob:

Nováčci
Máme tu konec měsíce a s ním i lehkou statistiku. Za první měsíc zbylo ze 46 nováčků celých 31, kteří se stále jeví poměrně aktivní. Z Havraspáru odešel zatím jediný nováček – Avae Elleless, která se snad na hrad ani jednou nepodívala.

Magická kniha
Dnes taky končí i první kolo celoroční soutěže v kouzelných formulí.

Havraspár
Na konci prvního měsíce se Havraspár „drží“ na posledním místě ve školním poháru s 11 000 body. Nejvíce bodů do ŠP z koleje má Enri se 1400, hned po něm následují všechna tři havraspárská péčka.
Uvidíme, jak to bude vypadat za měsíc. 🙂
Teda.. snad, pokud nezapomeneme. 😀 

Na co ale vy často zapomínáte je, abyste napsali pod tento díl nějaký pěkný komentář, také zapomínáte už rok a půl, co NoS vznikl, že můžete posílat skrze soví poštu své vlastní novinky. Tak proč toho nevyužít? 🙂 

Děkuji všem za přečtení a snad zase za týden.

NoSu zdar!


Dnešní NoS pro vás připravil/a:
Sylvester McShane

Korekci provedl/a:
Kate Rosewood

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 23/24

Předchozí díl ← Pilotní díl → Další díl

1 Komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*