NoS 02×15

Zdravím, Havránci,
a vítám vás u finální epizody letošní Novinkové soboty.
Ano, školní rok už se nachýlil ke svému konci a už zítra budeme odjíždět z hradu domů. 

Pojďme se tedy podívat na poslední letošní novinky, v posledním díle NoSu:

Hogwarts Legacy
S příchozím datem vydání stále uniká více a více novinek k dlouho očekávané hře Hogwarts Legacy, která již za tři týdny konečně vyjde. Před pár dny například vyšel oficiální animovaný trailer, který si můžete prohlédnout zde.
Kromě toho například byli odhaleni i noví profesoři, se kterými se budeme ve hře setkávat. A kdo mezi nimi je? Minule jsme zmínili Phinea Nigella Blacka, který bude ředitelem školy. Mezi dalšími profesory jsou například: Matilda Weasley, profesorka přeměňování a zástupkyně ředitele, Aesop Sharp, profesor lektvarů, Dinah Hecat, profesorka obrany proti černé magii, Mirabel Garlick, profesorka bylinkářství, Abraham Ronen, profesor kouzelných formulí, Bai Howin, profesorka kouzelných tvorů – v origo znění Beasts a má jít o předchůdce Péče o kouzelné tvory – Chiyo Kogawa, profesorka létání, Mudiwa Onai, profesorka jasnovidectví, Satyavati Shah, profesorka astronomie, Eleazar Fig, profesor magické teorie, a samozřejmě také Cuthbert Binns, profesor dějin čar a kouzel. Většina těchto profesorů byla k zahlédnutí už v trailerech. Jak bude většina z těchto jmen důležitá, asi teprve odkryje vydání.
Dále byla například odhalena i mapa hry, která pravděpodobně nebude tak rozlehlá, jak bylo očekáváno, ale přesto určitě nabídne spoustu rozmanitých možností. Mapu Bradavic si můžete prohlédnout v tomhle odkazu.
Pokud byste si rádi prohlídli znovu většinu vydaných gameplay ukázek, tak se mi podařilo objevit tohle hodinové video, kde se můžete podívat. 🙂

PoHOz 2022/2023
Jak dopadla letošní anketa PoHOz? No, výsledky byly nečekané a někdy pořádně překvapily. Kromě toho nám také kolejní říďa Emík představil novou speciální kategorii a na konci přišlo smutné oznámení.
Více si můžete přečíst zde.

Loučící rozhovor
Tím smutným oznámením byl odchod Mari z její prefektské pozice. V souvislosti s tím jsem se rozhodl využít rok starý dotazník pro ní a získat od ní odpovědi.
A jak odpovídala, si můžete přečíst zde.

EB Fénix
Ve čtvrtek 19. proběhlo slavnostní vyhlášení E-Bradavického Fénixe. Prostorem zde bych chtěl pogratulovat všem Havranům, kterým se v kategoriích podařilo zvítězit, jmenovitě:
Emíkovi za profesora roku, Katí za 3. místo studentky roku a srdce havraspárské koleje, Yenně za ducha roku a Sylvovi… to jsem vlastně já :D… za studenta roku.
Rád bych ale vyzdvihnul i Magnolii, která o 4 hlasy skončila druhá u nováčka roku, Annleen, které chyběly 4 hlasy na 3. místo studentky roku, a také Rosme i Johna, kteří oba o jeden hlas nevyhráli famfrpálovou osobnost. Za mě úctyhodný výkon, snad to příště klapne! 🙂

Odjezd domů
Už v neděli 22. se v 11:00 odjíždí z hradu zpět do Londýna. S tím se pojí i informace, které visí na nástěnce školy, tak si je nezapomeňte přečíst a přizpůsobit. Nejdůležitějšími informacemi jsou asi galeony – nemůžete mít u sebe více než 100, dorty, ty musíte sníst, jinak zmizí, a draci, u kterých musíte mít službu.

Překvapení?
Včera během 16. hodiny na nástěnce školy přibyla informace od Fí, ve které oznamuje, že letošní závěrečná akce se přesune do jiné formy, a kde poutá naši pozornost možným překvapením, které nás už dnes večer čeká.
Ať je to, co je to, nenechte si to ujít!

Poslední letošní vyhodnocení motivaček
Vyšlo poslední vyhodnocení motivačních soutěží. Přečíst si můžete zde.

A to je k letos poslednímu NoSu všechno.
Snad vám letošní vysvědčení, které si můžete vyzvednout v pokoji, vyšlo tak, jak jste očekávali, nebo chtěli. 

A jelikož už zítra nebudu mít mnoho času, protože v mudlovském světě odlétám mimo naši republiku, chtěl bych využít tento prostor k tomu, abych se s vámi rozloučil. 🙂
Přeji vám všem moc hezké prázdniny, pořádně si odpočiňte a naberte nové síly do nového školního roku. Užijte si volné dny, než zase začnou létat vzduchem úkoly a vy je budete dělat na poslední chvíli, protože kdy lépe se úkoly píšou, že? 😀
Také bych rád poděkoval vedení Havraspáru a také Katí za to, že mohlo úspěšně vzniknout Havrdno. Někdy je těžké se přesvědčit ke psaní, ale nakonec je to zábava, a mám z toho alespoň malý pocit, že k něčemu jsem. 😀

A nakonec doufám, že se všichni v Kotli, případně až na hradě, opět znovu setkáme, v jakékoliv podobě, na jakémkoliv místě. 🙂

Mějte se krásně a famfárově, ahoj!


NoS vám každý týden přináší:
Havrdno

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 22/23

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

1 Komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*