NoS 02×14

Ahoj,
přeji všem čtenářům krásnou sobotu. Máme tu další díl Novinkové soboty, v tomhle školním roce už předposlední. Novinek ještě několik je a s nejvyšší pravděpodobností ještě příští týden budou. Tak se na ně pojďme společně podívat. 🙂

Začíná dnešní NoS:

Na hradě skončila výuka
Ve středu 11. ledna skončila oficiálně výuka a od následujícího dne se začíná uzavírat klasifikace. Také pravděpodobně všem uběhly deadline domácích úkolů, tak doufáme, že jste vše stihli.

HOGWARTS LEGACY
Vydání dlouho očekávané hry z našeho kouzelnického světa Hogwarts Legacy se pomalu ale jistě blíží. Do vydání na počítače a konzole nejnovějších generací už zbývá necelý měsíc, než 10. února konečně hra vyjde.
Od doby poslední zmínky v našem pořadu přišlo několik dalších novinek. Například vyšlo další ukázkové video gameplaye na třicet minut. Mimo to už se představují všichni dabéři, kteří se na dabingu ve hře podíleli, mezi nimiž je například Simon Pegg, který svůj hlas propůjčil Phineasi Nigellu Blackovi – tehdejšímu řediteli školy.

EB Fénix
Všem připomínáme, že do půlnoci 17. ledna můžete všichni hlasovat v anketě E-Bradavický Fénix, která bude následně vyhlášena ve Velké síni 19. ledna od 20:00.

PoHOz
Ve čtvrtek 12. ledna proběhlo od 21:00 v naší havraspárské společenské místnosti slavnostní vyhlášení tradiční ankety Populární Havraspárská O(z)sobnost vedené naším kolejním ředitelem Emíkem. Novinkou byla nová kategorie a ke konci přišlo jedno nečekané oznámení.
Vše o průběhu PoHOzu si budete moct přečíst v článku… až vyjde. 😀 

NKÚ
Včera, 13. 1., proběhl první termín zkoušek NKÚ v náhradní učebně z kouzelných formulí. Další bude 16. 1. ve stejný čas na stejném místě z bylinek, tak všem zúčastněným přejeme mnoho štěstí. 🙂

Konec HP1
Připomínáme, že už ve středu 18. 1. končí kompletně hra HP1. Pokud jste tedy u konce, tak mnoho štěstí a nervů k dokončení, a pokud jste někde dole, tak nezoufejte. Určitě se v příštích letech nějaká hra opět bude opakovat.

A jsme na konci dnešní Novinkové soboty.
Děkuji všem za přečtení a budu se těšit pravděpodobně zase za týden, kdy vyjde poslední NoS.

Mějte se famfárově!


NoS vám každý týden přináší:
Havrdno

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 22/23

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*