NoS 02×12

Rok 2022 utekl jako voda, a když pomineme všechny ty nepovedené věci, které se během něho odehrály, tak bych řekl, že byl i celkem povedený…
Pojďme si tedy i my připomenout, co pěkného se odehrálo v tomhle roce, a také se podívejme na novinky, které si pro nás Vánoce připravily, a co nás čeká v novém roce.

Vážení Havrani, vítám vás u speciálního sylvestrovského speciálu Novinkové soboty:

Návrat k výuce
Prázdniny pomalu ale jistě utíkají a už za pár dní se vrátíme na poslední hodiny zpět do lavic, a to už ve čtvrtek 5. leduára.
Spolu s posledními hodinami se pojí i blížící se deadliny domácích úkolů, a pokud jste jako my v Havrdnu, tak vám ještě hodně úkolů zbývá. Tak je nezapomeňte vypracovat, ať si zbytečně nenecháte naflákat Trolly.

Speciální balíček
Hned zítra, na Nový rok, bude k dostání první balíček nového speciálnobalíčkového cyklu – ano, odteď tomu tak budeme říkat. Co se v balíčku bude ukrývat, to bude překvapení, a tak si ho nenechte ujít.
Poslední dva speciální balíčky v tomhle roce byly k dostání 21. a 24. prasembera, v rámci zimního slunovratu a Štědrého dne.

Vánoční setkání v Havraspáru
V úterý, 20. 12., ve 21:00 se v naší kolejní místnosti odehrálo vánoční setkání, ze kterého stále nevznikl článek…
Prostřednictvím tohohle dílu bychom rádi ještě jednou poděkovali všem, kteří na něj dorazili. :3

Z famfrpálové sezóny si pohár…
… neodnášíme. Bohužel, na našem posledním zápase s Mrzimorem jsme o celých 30 bodů nevyhráli a zápas skončil pro nás 240:260. I tak jsme si ale zápas užili, jestli i naši protivníci je ale otázkou, protože kromě toho, že úplně nedávali prohrávání, jim to moc s chováním nešlo ani při výhře. Sportovní duch už asi sportovcům holt nic neříká.
Kdo by jen řekl, že v něčem budou mít ti stěžující si důchodci v přeplněném MHD pravdu. Za jejich mladejch let… 😀 

Poslední letošní famfrpálový zápas
Pokud jste však ve famfrpálu noví, či nejste příliš natrénovaní, tak se stále ještě můžete zúčastnit posledního zápasu v rámci juniorské ligy. Zápas se odehraje v pondělí, 2. ledna, od 20:00. Na hřiště je ale lepší dorazit dříve, ušetří to čas, a navíc se možná dostanete na svou vysněnou roli.

Hra HP1 bude končit
Jestli jste nedohráli hru HP1, tak pozor! Hra končí už 18. ledna při uzavírání bodování, tak pozor, abyste to stihli.

Poslední kolo Magické knihy
Studenti kouzelných formulí mohou až do 8. ledna zasílat své odpovědi profesorce Chardonay na její mail.
S těmi všemi úkoly je to jistě dost o hubu, ale ty body za to dobrý, no ne?

A nyní, co nás čeká v lednu a my to víme?
Poslední den výuky
Ve středu, 11. ledna, se odehrají poslední hodiny v letošním školním roce.

27. ročník E-Bradavického fénixe
19. ledna od 20:00 ve Velké síni proběhne slavnostní vyhlášení výsledků ankety E-Bradavického fénixe, letos po sedmadvacáté. Nominace do ankety nám jistě budou ještě rozeslány, tak kontroluje sovinec!

Vysvědčení a odjezd domů
21. ledna se nám zpřístupní v pokoji vysvědčení, kde se budeme moci podívat, jak jsme si letos vedli, a hned další den balíme saky paky z hradu a vracíme se domů.

V mezičase těchto akcí jistě bude i tradiční vyhlášení naší ankety PoHOz a také slavnostní ukončení roku. O všem vám dáme vědět.

Rok 2022
A na závěr bych si rád dovolil udělat takové krátké shrnutí letošního roku:
V naší koleji se tenhle rok vystřídali hned dva funkcionáři. Prefektku Alici Stark vystřídala nová prefektka Kate Rosewood, a kapitána našeho famfrpálového týmu Johna van Smitha zase Rosemary Ellen Wilde.
Během obou školních let do naší koleje zavítalo až dvacet sedm nových Havránků. Z tohohle čísla jich sice zůstalo jen pár, ale o to více jsou pro nás ostatní cennější.
Dále během roku 2022 vznikla ta nejlepší kolejní redakce Havrdno, a také už v březnu vyšel pilotní díl Novinkové soboty. Vznikl také FRNK, který měla na starost naše kapitánka, ale bohužel na jeho vydávání letos neměla dostatek času.
Na hradě také přišlo několik nových funkcí. Obnovil se předmět kouzelných tvorů, bývalého hlavního rozhodčího famfrpálu nahradil rozhodčí nový a škola má i nového inspektora.
Kromě toho, že máme nového krále, nesmíme zapomínat i na to, že se fanoušci Harryho Pottera letos dočkali hned dvou nových filmů – Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic a také Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství.
A nakonec byl na podzim obnoven chod pravidelného Denního věštce, tak doufejme, že to té jediné redaktorce vydrží.

A jsme zase na konci tohohle dílu. Stejně tak jsme i na konci tohohle roku, kdy nám zbývá pár posledních hodin, než zas vypuknou ohňostroje a začne se slavit, že Země oběhla Slunce. Tak si těch pár posledních hodin užijte. Přeji všem, aby do nového roku vstoupili tou správnou nohou, a aby byl rok 2023, který první dva měsíce budeme všichni chybně psát jako rok 2022, mnohem lepší, než byl rok letošní.

Šťastný nový rok a s dalším dílem Novinkové soboty se uvidíme zase za rok. 🙂


NoS vám každý týden přináší:
Havrdno

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 22/23

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*