NoS 02×07

Halloween, nebo také předvečer svátku všech svatých – keltský svátek slavený 31. října. Pro někoho příjemný den, pro někoho oblíbená hororová série, pro někoho běžný obyčejný den a pro někoho *nenápadně ukáže na sebe* první celý den po zestárnutí…

Vážení, vítejte u speciálního halloweenského dílu Novinkové soboty:

Speciální balíček!
S Halloweenem se samosebou pojí i další letošní speciální balíček, kterej bude k nalezení v noci mezi 31. říjnem a 1. listopadem. Co v něm bude? Kdo ví? Kdo vám to řekne? Nikdo, protože je to zakázané. Takže byste ho radši měli najít.

Halloweenský večer!
Další, co s Halloweenem souvisí, je i tradiční hradní večírek! Nepořádá se nikdy jindy než 31. října a to ve Velké síni od 20:00. Uvidíme, co si pro nás vedení hradu letos připravilo. A nezapomeňte, že bude tombola!

Halloweenské masky!
K Halloweenu neodbytně patří i kostýmy, které jsou ode dneška opět k zakoupení u madam Malkinové v Příčné ulici. Můžete si koupit masku buď nějaké z předem vybraných postav, nebo dokonce hradních zaměstnanců. Určitě tady budou i lidé z druhé varianty, tak se nenechte podvést
… to by totiž nebylo milé.

Podzimní prázdniny!
Podzim již je v plném proudu, a tak musí přijít i pořádné podzimní prázdniny. Na rozdíl od těch mudlovských jsou ty naše o týden posunuty. Od pondělí 31. říktoberu do neděle 6. novopadu.
Enjoy!

Halloweenská kreativní soutěž!
Co bychom to měli za vedení koleje, kdyby si pro nás i letos nepřipravilo nějakou aktivitku spojenou s Halloweenem? Od pondělí totiž běží druhá kreativní soutěž na téma, nečekaně, Halloween! Můžete se zapojit jakýmkoliv způsobem, tak na co čekáte? Čas máte do čtvrtka 3. novopadu.
Více k soutěži zde.

Strašidelno v kolejce!
Jistě jste si povšimli, že se na Halloween přizpůsobila i naše oblíbená kolejní místnost, kterou náš jedinečný a nenahraditelný kolejní ředitel Emík vyzdobil do strašidelna. Cool, že?

A nyní se přesuneme k už ne tolik strašidelnému ptačímu zobu:
Vyhodnocení 3. téma týdne
Odpovědi Havránků na téma naší kolejky si můžete přečíst zde.

Studentům kouzelných formulí…
Náš, bohužel teď bývalý, člen redakce v jednom z předchozích dílů zmínil celoroční soutěž z kouzelných formulí, a tak na jeho počest pokračujme v tradici.
Pokud nejste havrani, ale stejně jako já línej a tupej blboun nejapný, tak vám připomínám, že do zítřejší půlnoci můžete posílat na mail profesorce své odpovědi.

Lékouzelnický seminář
Na profesorské nástěnce se poměrně nedávno objevila možnost přihlášení se na seminář s tématem Nemocnice svatého Munga. Koná se během prázdnin ve čtvrtek 3. novopadu od 20:00. Přihlašovat se můžeme pomocí SP profesorce Darkové.

Famfrpáál!
Letošní rok už jsme mohli vidět dva napínavé zápasy ve famfrpálu a nyní o prázdninách budeme moc sledovat další dva. První se bude konat 1. novopadu od 21:00 a utkají se týmy lvíčat a zaměstnanců. Druhý zase 5. novopadu, tentokrát však už od 19:00, a budou spolu zápasit hadice a lvice. Hráčům přejeme mnoho štěstí a také hodně štěstí v tombole. Nezapomeňte na ni!

Ovčanům…
přejeme hodně štěstí při jejich zkouškách OVCE, které se konají 2. novopadu od 20:00!

Havrani přejou všechno nejlepší!
Dnes má totiž narozeniny ředitelka školy, Fiona z Albionu, a také naše bývalá kolejní ředitelka. Tímto ji přejeme všechno nejlepší! 

Snad se to k ní dostane…

Trochu o tom pochybuji…

God damn, pracovat pro havraspárský web je na nic…

Naštěstí ale vím, co mi může pomoci!
Redaktorský konkurz do DV
Do konce říktoberu ještě můžete posílat své přihlášky na mail pana lektora Tejedora a můžete se stát členem oficiálního redaktorského týmu Denního věštce!

A to by bylo k dnešnímu extrémně spooky dílu všechno! Děkujeme za všechna přečtení, zpětné vazby, vaše novinky, které mi neposíláte do mojí soví pošty, a budu se na vás těšit zase příště. 

Snad to bude zase za týden u dalšího NoSu! 🙂

NoS vám každý týden přináší:
Havrdno

Náhledový obrázek:
Emanue Tyrs

Námět:
Sylvester McShane

Havrdno 22/23

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*