NoS 01×11

Drazí havránci,

už nastal ten okamžik, kdy odbíjí naše poslední hodiny na hradě. Ještě než začne poslední Novinková sobota, rád bych všem už takhle předem popřál hezké prázdniny a doufám, že se příští rok opět setkáme v kolejce. Netřeba to ale protahovat, pojďme se společně podívat na poslední novinky v tomhle školním roce.

Začíná poslední díl NoSu:

Dnešní půlnocí končí hlasování do ankety Fénix!
Drazí čtenáři, máte poslední možnost poslat své hlasy lektorovi alchymie a ovlivnit tak výsledky tradiční ankety Fénix.

Co nás čeká v posledních dnech?
Zbývají nám posledních pět dní, než odjedeme zpět domů. Za tu dobu nás čekají ještě poslední dvě akce. První z nich je vyhlášení, již zmíněné, ankety Fénix, která proběhne již v pondělí 27. už od 20:00 ve Velké síni. Hned dva dny na to, ve středu 29., proběhne vyhodnocení školního roku, které se bude odehrávat taktéž ve Velké síni od 20:00. Na obě akce je nutné společenské oblečení. Doufáme, že se tam s vámi setkáme, a přejeme hodně štěstí v tombole.

V pondělí 20. se konal ples na oslavu svatojánské noci
Akci si snad všichni dobře užili a něco si z ní i odnesli. Balíček, který následoval den poté, jistě také velmi jeho získatele potěšil.

Proběhlo vyhlášení POHoZu
V úterý 21., ve stejný den jako kdy jsme mohli hledat speciální balíček, proběhlo vyhlášení havraspárské ankety Populární Havraspárská Os(z)obnost! O výsledcích a průběhu večera si můžete přečíst v tomhle článku.

A na závěr pro vás máme ptačí zob
V neděli oslavil film Harry Potter a Fénixův řád již 15. výročí od premiéry v Česku!

A to už je konec Novinkové soboty. Doufáme, že se vám pořad líbil, děkujeme za vaše tiché ohlasy a budeme se se zbytkem redakce těšit v dalším školním roce s novými a novými články.

Přejeme vám ještě jednou poklidné, šťastné a radostné prázdniny a v Kotli zase zdar!

No(o)S pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

3 Komentáře

  1. Děkuju, Sylvíku, za letošní články. Myslím, že spousta z nás, kteří NoS čteme si po jeho přečtení vždy krásně sesumírujeme dění na hradě, ať už minulé nebo budoucí. 😀 A je to moc fajn! 🙂

  2. Moc děkuji za nápad, se kterým jsi na začátku roku přišel a ještě víc za realizování! Ani jednou jsi nevynechal, což je prostě skvělý. 🙂 Takže ještě jednou – moc Ti děkuji! <3

    Jsem na Tebe hrdá! 😀 😀

  3. Já děkuji, že jste NoS vymysleli a že ho tak pečlivě vedete <3 A slibuji, že ho v příštím roce budu více číst, abych byl více v obraze 😀 Díky za vás a za tak skvělé vedení celé Havr koleje 🙂

    Sev

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*