PoHOz 2022

Rok nám uběhl jako voda a úterní večer patřil vyhodnocení dalšího ročníku PoHOzu (pro ty, co stále neví: Populární Havraspárské O(z)sobnosti). Stejně jako minulý rok se hlasování zúčastnilo 11 havranů, včetně pana kolejního, který nově zahlasoval také.

Ve společenské místnosti koleje se jich pak ukázalo devět.

A jak tedy anketa dopadla?

 

Již tradičně se začalo kategorií Nejmilejší havránek, kde se o první místo podělily slečny Kate Rosewood a Nina Rook, obě se čtyřmi hlasy. Za nimi se poté umístili s jedním hlasem umístili Annleen Lucas, Rosemary Ellen Wilde a Valentine Merlyn.

Kate s Ninou dostaly odznáček a diplomy (Kate, Nina)

 

Protipólem k této kategorii je pak Nejzlobivější havránek, kde své vítězství obhájil Clint Numine se ziskem pěti hlasů! Na druhém místě pak Sylvester McShane se dvěma hlasy a na třetím Emanue Tyrs, Maria Martines, Severin Sephiran a Shira Ruden Yaiko, každý s jedním hlasem.

Clint (ne)obdržel odznak a diplom.

 

Pak přišla kategorie z jiného soudku a tou byl Nejochotnější havránek, kterého již potřetí vyhrála Rock Holmesová, tentokrát s pěti hlasy! Za ní na druhém stupni Kate Rosewood se dvěma hlasy a na třetí příčce s jedním hlasem John van Smith, Nina Rook, Sylvester McShane a Rosemary Ellen Wilde.

Rock získala odznak a diplom.

 

Další kategorií byl Nejukrákanější havránek, kterého téměř bez konkurence vyhrál Sylvester McShane s osmi hlasy! Až vzadu se na druhém místě umístila Kate Rosewood se dvěma hlasy a poté Severin Sephiran na třetím místě s jedním hlasem.

Sylvester dostal odznak a diplom.

 

Nejpilnějším havránkem je pak dle koleje (možná již tradičně? :D) Rock Holmesová! Ta obdržela celkem šest hlasů a na druhém místě se s jedním hlasem umístil Emanue Tyrs, Nina Rook, Severin Sephiran, Shira Ruden Yaiko a Rosemary Ellen Wilde.

Rock dostala odznak a diplom.

 

V kategorii Nejchytřejší havránek obhájila titul Rosemary Ellen Wilde se šesti hlasy! Na druhém pak přistál Emanue Tyrs se dvěma hlasy a na třetím poté Jamie Foster, Rock Holmesová a Sylvester McShane se ziskem jednoho hlasu.

Rosemary obdržela odznak a diplom.

 

Poté nadešel čas na kategorii Zlatý havran, kterou mají pevně v rukou slečny funkcionářky a jejich úkolem je zde vybrat až tři havrany, kteří měli podle nich na kolej jakýkoliv pozitivní dopad.
A těmi se letos stali věčně pletoucí se Severin Sephiran a Sylvester McShane!

Oba dva dostali odznak od prefektky Kate, diplom od prefektky Marii (Sev, Sylv) a sošku od primusky Rock (Sev, Sylv).

 

Hřebem večera bylo dozajista oznámení, kdo z havranů se stal Kolejního volbou. Tím byla kapitánka famfrpálového týmu Rosemary Ellen Wilde za aktivní přístup v rámci funkce a nejen v ní. 

Rosemary si od pana kolejního vyzvedla odznak, diplom a sošku.

 

A tímto byl večer plný cen uzavřen, poslední kolejní akce tohoto roku. 🙂

Děkujeme moc našemu kolejnímu řediteli Emanuemu Tyrsovi za vytvoření všech nádherných odznáčků, diplomů a sošek. <3

 

A já bych i vám za celé vedení chtěla poděkovat za to, jak skvělou kolej máme, děkujeme vám za přátelské a rodinné prostředí, které v kolejce vytváříte, za vaši snahu, kterou projevujete téměř neustále. Děkuji za to, že jste takoví, jací jste. 🙂

Děkovat bych mohla stále dokola, neboť přesně tak vděčná jsem. 🙂 Za kolej, za kolegy ve vedení, za parťáka na webu. Za všechno. 🙂

Přeji vám krásné prázdniny a doufám, že se příští rok opět všichni sejdeme.

 

Za vedení a redakční tým
Katí

1 Komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*