NoS 01×10

Už je to tady!
Okamžik, na který jsme všichni netrpělivě čekali. Zítřkem totiž končí výuka na hradě. Pro někoho smutná, ale pro někoho zase radostná, zpráva. Zbývají nám poslední necelé dva týdny na hradě a také jedny z posledních novinek. Tak se na ně pojďme podívat.

Drazí čtenáři, vítám Vás u desátého dílu NoSu:

Blíží se POHoZ!
Včera o půlnoci skončilo hlasování do každoroční havraspárské akce Populární Havraspárská O(z)obnost, kdy jsme měli šanci hlasovat pro naše spolukolejníky v celkem šesti kategoriích. Vyhlášení proběhne během následujícího týdne, podrobnosti se dozvíme (snad) v kolejce.

V pondělí se koná ples
V pondělí 20. 6. ve Velké síni ve 20:00 začíná pravděpodobně poslední oficiální školní ples – Ples letního slunovratu. Je organizován vedením školy, které si pro nás jistojistě připravilo zábavný program. V souvislosti s plesem očekáváme i další speciální balíček, a to hned den po plese, 21. 6. na den letního slunovratu.

Jak dopadla letošní sezóna famfrpálu?
Havraspár skončil jako třetí z pěti! S celkem 4 body se nám podařilo dostat se před Nebelvír a Zmijozel. Na prvním místě se umístili zaměstnanci, čímž jim gratulujeme. Celou tabulku si můžete prohlédnout na nástěnce školy. Spolu s výsledky famfrpálu tam najdete i výsledky letošních soubojů.
Spolu s letošní famfrpálovou sezónou končí i hlavní rozhodčí hry – Jek James El, kterému přejeme poklidný důchod.

Probíhá hlasování do ankety Fénix!
Pokud jste nestihli hlasování do POHoZu, tak se stále můžete zúčastnit hlasování do každoroční školní ankety Fénix, ve které můžete podpořit své přátele či ty, kteří dělají pro hrad mnoho, ideálně pak rovnou přátele, kteří pro hrad dělají mnoho. 😀
Instrukce pro hlasování přišly v neděli sovou od lektora alchymie. Hlasovat můžeme do půlnoci příští soboty.

Na nástěnce školy najdete informace ke konci školnímu roku
Doporučujeme tyto informace přečíst, abyste na začátku dalšího roku nebyli v šoku. Uschovejte si hlavně drobáčky, postarejte se o draky a sežerte všechny dorty. 

A tak jsme se opět dostali až na konec dalšího dílu Novinkové soboty. Děkujeme vám za přečtení a budeme se na vás těšit další týden, u posledního dílu NoSu! 

Užívejte si poslední dny na hradě. 🙂

No(o)S pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*