NoS 01×09

Vážení čtenáři,
konec roku se nám nenávratně blíží, zkouškové období zítřkem končí, ale novinkami se nám hrad jen hemží. Připomeňte mi prosím, abych tohle už znovu nedělal…

Začíná devátý díl NoSu:

Jak dopadl náš poslední zápas ve famfrpále?
Vyhráli jsme! *Vybuchávají konfety.* Hráli jsme ve značné nevýhodě nebo spíš jenom Johník, který byl jako jediný střelec sám proti třem střelcům zaměstnanců. I tak se mu ale poměrně dařilo s nimi držet krok. Hvězdou zápasu se ale stala naše kapitánka, které se podařilo ulapit zlatonku a skóre uhladit na 240:130! Tím se naše pořadí zvedlo a pravděpodobně skončíme ve výsledném umístění třetí.
Chtěl bych tady poděkovat všem mým spoluhráčům za skvělý první rok ve famfrpále. 🙂

U famfrpálu ještě chvíli zůstaneme: Dnes se hraje poslední zápas
Ano, správně. O úplné zakončení letošní famfrpálové sezóny se postarají týmy Mrzimoru a Zaměstnanců a to dneska od 20:00. Přejeme tomu lepšímu týmu hodně štěstí. Nicméně nezapomínejte na tombolu, ve které můžete získat speciální medailonky, které vám při tréninku pomohou. Losují se hned po zápase!

Minulý týden proběhl poslední letošní ples
Jednalo se o ples Godrika Nebelvíra, který připravila jeho kolej. V souvislosti tohoto plesu se 7.6. hledal i další speciální balíček! Komupak z vás přinesl radost?

Na našem webu vyšla dvě vyhodnocení TT
První vyšlo již 4.6. a jednalo se o 6. TT s tématem o hrách. Článek od naší novopečené prefektky Katí si můžete přečíst zde. Hned o pět dní později vyšlo i vyhodnocení poslední letošní TT s tématem o Dni dětí. Zde si můžete přečíst odpovědi ve vyhodnocovacím článku od naší primusky Skalllllllllllll.

Na webu vyšla i vyhodnocení motivaček
O vašem prospěchu v květnu se můžete dozvědět zde. Také vyšel i přehled o famfrpále vydaný naší kapitánkou, o kterém se můžete dozvědět více zase zde.

A teď nováčci pozor!
Pokud jste se zaregistrovali letos, tak si nezapomeňte do středy 15. zvolit svůj povinný předmět, pokud jste již tak neudělali. Bez něho byste totiž nepostoupili do dalšího ročníku, což by byla škoda.

Opět jsme se dostali na konec našeho dílu. Děkuji vám za přečtení článku až sem, děkuji všem těm nula lidem, kteří přispívají svými novinkami do mé SP, a těším se na vás zase za týden, u dalšího dílu NoSu. 🙂

No(o)S pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*