NoS 01×07

Drazí čtenáři,
máme tu další sobotu a tím pádem i další díl Novinkové soboty. Jistě jste všichni zaregistrovali, že minulý týden nic nevyšlo. Rozmohl se nám totiž na E-Bradavicích takový nepěkný nešvar – vůbec nic se neděje. Proto jsem se rozhodl udělat z NoSu jeho první odrůdu, kterou je NooS = Novinková ob-sobota, čili budeme vydávat každou obsobotu, když nebude o čem psát.

Nicméně nebudeme zdržovat a rovnou se pustíme do novinek za poslední dva týdny:

Famfrpál!
Dneska bude na famfrpálovém hřišti vskutku narváno. Již v 18:00 se tam utkají týmy Nebelvíru a zaměstnanců. Hned po nich, v čase 20:00, pak nastoupí tým Zmijozelu a náš havraspárský tým. Na prvním zápase nám zas tolik nezáleží, ale rozhodně nás přijďte podpořit v našem zápase s hadicemi. A nezapomeňte na losy do tomboly!

Vyšel článek z naší kolejní akce
Sice trochu se zpožděním, ale furt lepší později než nikdy, že? Článek od naší prefektky Katí si můžete přečíst zde.

Minulý týden se odehrálo další TT
Jeho tématem byla Evropa, jelikož v den vyhlášení, 9. 5., byl zrovna Den Evropy. Do TT se zapojilo nezvykle moc havranů, celí tři. A na jejich odpovědi se můžete podívat v tomhle článku.

Přijďte příští sobotu na nádvoří!
Příští sobotu se k vedení akce dostane zmijozelská kolej, která nás vezme na návštěvu do jedné z dračích rezervací. Sraz je klasicky v 20:00, ale tentokrát místo ve Velké síni na nádvoří.

Zapomenuté vyhodnocení
V posledním díle před dvěma týdny jsem zmiňoval vyhodnocení motivačních soutěží, ale v mezičase jeho produkce vyšlo i vyhodnocení famfrpálu od Rosme. Lehce opožděně si ho můžete přečíst zde.
A ano, správně, opravdu jsem tuhle novinku přidal jen proto, aby článek působil delší. 😀

A tak jsme se doprobojovali až na konec dnešního dílu. Pokud máte nějaké své novinky, můžete mi je posílat do mé soví pošty. Děkuji vám za vaše přečtení a budu rád za nějakou zpětnou vazbu. Přeji vám pěkný víkend a uvidíme se u dalšího článku, zřejmě u dalšího dílu Novinkové soboty.

No(o)S pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*