NoS 01×05

Milí čtenáři,
konec dubna je tady, druhý měsíc výuky je skoro za námi a dneska je opět sobota.. teda aspoň doufám, že je pro vás stále sobota.. a to znamená jediné. Je čas na další díl Novinkové soboty! Tak se pohodlně usaďte, protože začínáme.

Dnes večer se hraje další famfrpálový zápas
Tentokrát v něm však nebudeme hrát my. Proti sobě se utkají týmy jezevců a lvů a to v čase 20:00. Přejeme hodně štěstí všem hráčům.

Lovu zdar, Havrani!
Dnes je na hradě k mání další speciální balíček do sbírky, tentokrát ke svátku ohně. Hodně štěstí s hledáním a nechť nám přinese něco, co nám udělá radost.

Před týdnem se ve Velké síni odehrál Večer magie knih
Akce byla vedena naší kolejí, konkrétně tedy funkcionáři. Na akci nechyběl skvělý tématický program, skvělá hudba a ani tombola, jejíž hlavní cenu opět vyhrál někdo z řad Havranů. K nechtěnému velikonočnímu králíčkovi se tak přidal, doufejme, chtěný kavka. Článek o akci vyjde brzy.. snad. 😀

Na webu se objevilo vyhodnocení velikonoční kreativní soutěže
Díly havránků se můžete pokochat kliknutím zde, avšak toho moc neuvidíte, jelikož se nikdo soutěže nezúčastnil. Když už jsme nakousli vyhodnocení, tak ještě minulý týden vyšlo řešení celoroční soutěže, do které se také nikdo nezapojil. Řešení křížovky si můžete prohlédnout zde.

A na závěr statistická novinka: Již polovina nováčků zmizela z hradu
Přesně tak, z 46 nováčků nám již zbylo pouhých 21. V naší koleji se jich ale stále drží pět, tak doufejme, že už to více neklesne.

A to by bylo k tomuhle týdnu všechno. Podtrženo sečteno se vlastně vůbec nic nestalo, ale to se prostě občas stává. Stále platí, že vaše novinky můžete posílat do mé soví pošty. A mě již nezbývá nic jiného, než vám popřát mnoho štěstí do dalšího pololetí, mnoho štěstí těm, které ještě pololetní testy čekají, a uvidíme se zase za týden.

NoS pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*