NoS 01×03

Milí Havrani,
máme tu velikonoční prázdniny a kromě nich i další sobotu, a to znamená jenom jedno – čas pro další díl Novinkové soboty. Nebudeme to zdržovat a rovnou se do toho pustíme.

Vítám vás tedy u již třetího dílu NoSu:

Začneme asi nejaktuálnější novinkou: Dnes večer se koná velikonoční zábava
Začátek akce je tradičně v osm hodin večer ve Velké síni. Můžeme se všichni jistě těšit na program plný zábavy, skvělou hudbu a tombolu. Ke vstupu potřebujeme společenské oblečení.

Od středy je hrad vyzdoben ve velikonočním duchu
Už od středy můžeme každý den sebrat jedno barevné vajíčko. Čtyři jsou už za námi, dvě jsou ještě před námi. Navíc v pondělí bude k nalezení další speciální balíček do kolekce, tak ho neprošvihněte.. nebo nepřeklikněte.

Když už jsme u těch Velikonoc: Byly rozeslány velikonoční rozhovory
V redakci jsme si pro vás připravili velikonoční rozhovory, které vám všem ve čtvrtek přišly od Katí v sově. Budeme rádi, když dotazník vyplníte. Čas na to máte do zítřejší půlnoci.

Ve středu a ve čtvrtek se na školním hřišti hrál famfrpál
Ve středu se proti sobě utkala družstva Zmijozelu a Nebelvíru. Zápas nakonec se skórem 210:200 vyhrál Zmijozel, ačkoli to do poslední chvíle vypadalo vítězně spíš pro Nebelvír. Dalšího dne však tým Zmijozelu už tolik štěstí neměl. Zaměstnanci hady pořádně rozstříleli a Zmijozel prohrál se skóre 10:390. Oběma vítězným týmům gratulujeme.

V úterý nás čeká zápas proti Nebelvíru
Myslím, že jde o jednoznačný vzkaz. Přijďte náš tým v úterý ve 21:00 podpořit v košťatovém boji se lvy a klidně si na něho i vsaďte. Také si nezapomeňte koupit los o speciální medailonek, který vám pomůže s jeho tréninkem. Tombola se losuje vždy po zápase.

Do zítřejšího dne můžete ještě posílat své řešení ke kolejní celoroční soutěži
Zadání naleznete v kolejní knihovně, ke které se dostanete v kolejní místnosti. Své výsledky posílejte panu kolejnímu do soví pošty.

Do příští neděle probíhá kreativní soutěž
Soutěž má téma, nečekaně, Velikonoce a své různorodé výtvory posílejte naší primusce Rockí do její soví pošty. Více k zadání soutěže můžete najít zde

Vyšlo vyhodnocení předchozích časově omezených soutěží
Vyhodnocení jarní kreativní soutěže, která probíhala zhruba před čtyřmi týdny, najdete zde. Všechny výtvory havránků jsou nádherné, takže aspoň na prohlédnutí to stojí za to. A zde najdete zase vyhodnocení již třetího tématu týdne, tentokrát na téma zdraví.

A co nás čeká ode dneška za týden?
Další zábavný večer ve Velké síni vedený naší kolejí. Stále je možné přidat své nápady do tabulky, odkaz na ni vám sem z logických důvodů nemohu dát, ale najdete ho v sově od našeho skvělého kolejního. Určitě si na další sobotu udělejte čas, čím víc havranů tam bude, tím víc havranů tam bude.. to dává smysl, ne?

A na závěr si dáme opět jednu smutnou zprávu: Naše kolej je o dalšího staro-nováčka lehčí
Tentokrát nás opustila Vilma LeFay, kterou si někteří z nás pamatují i jako Vilmu Brown. Stalo se to ve středu třináctého, kdy taktéž bez rozloučení zničehonic zmizela. V koleji nám tedy přežívají už jenom čtyři nováčci.

Tak a to by bylo všechno k dnešnímu dílu NoSu. Pokud máte nějakou svoji vlastní novinku, neváhejte mi ji zaslat do soví pošty. Nezbývá mi teď nic jiného, než se s vámi rozloučit, děkuji vám za každé přečtení a budu se na vás těšit zase příště, pravděpodobně zase u NoSu.

NoS pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí dílPilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*