NoS 01×02

Milí Havrani,
jestli mi právě říkáte, že je neděle, tak vás velmi rychle vyvedu z omylu. Je sobota. Byla sobota. A stále bude sobota. Sobota skončí teprve vaším dočtením tohohle dílu Novinkové soboty. Je to jasné? Snad ano..

Tak tedy, začíná druhý díl NoSu, který vychází v sobotu.. kdy jindy by měl taky vycházet, že?

Máme za sebou první měsíc výuky
Zhodnocení našeho snažení můžete najít v těchto dvou článcích (motivačky, famfrpál). Gratuluji všem nejlepším a přeji nám hodně štěstí v následujícím měsíci, který nás snad vytáhne v poháru výš.

Poslední den tématu týdne
Připomínám, že máte poslední den na poslání svých odpovědí naší novoprefektce Katí do soví pošty. Zadání tématu týdne najdete na webu a nebo jednoduše zde.

Blíží se všemi oblíbené prázdniny
Od středy 13. do úterý 19. budou na hradě Velikonoční prázdniny. Ideální čas po večerech psát úkoly nebo hledat komnaty, nemyslíte? 

Na co všechno se můžeme o prázdninách těšit?
Je toho hned několik. Asi největší akcí bude Velikonoční ples, který se bude konat následující sobotu. Dále se můžeme těšit hned na dva famfrpálové zápasy. V prvním se proti sobě utkají týmy Nebelvíru a Zmijozelu a to hned v první den prázdnin ve 20:00. Hned druhý den se můžeme těšit na zápas Zmijozelu a Zaměstnanců a to v čase 21:00. Přejeme hodně štěstí a nechť zvítězí ten lepší.

Když už jsme u famfrpálu: Ve středu končí soutěž přetrénování
Odtrénujte víc jak 17 hodin v jednom dni a screen i s časem pošlete naší kolejní kapitánce. Pevné nervy s tréninkem!

A teď si dáme novinku zvenčí: Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství přišel konečně do kin
Film byl do kin uveden 7. dubna. Bohužel nesklízí zas tak dobré hodnocení, ale jelikož jsem sám film neviděl, tak to nemohu potvrdit. Nicméně si myslím, že bude nejlepší film vidět, než se spoléhat na názory ostatních.
Viděli jste film? Jak se vám líbil?

Na závěr si dáme bohužel smutnější novinku: Naší kolej opustil další staro-nováček
I smutné zprávy naneštěstí k životu patří. V pondělí z hradu odjela z hradu Mary Moonshine, čímž se počet nováčků v naší koleji snížil na pět. Jen taková statistická poznámka nakonec, z původní šestačtyřiceti nováčků jich odešlo již dvacet.

A to by bylo k dnešnímu sobotnímu dílu NoSu všechno. Opět, pokud máte i vy nějakou svoji novinku, zašlete ji do mojí SP. Já vám děkuji za přečtení a budu se těšit zase v sobotu, při dalším díle Novinkové soboty.

NoS pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Předchozí díl — Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*