NoS 01×01

Milí Havránci,
musím se vám hned takhle z kraje k něčemu svěřit. Novinková sobota tu s námi je teprve týden a už jsem ho celý prolitoval, že to není spíš NoP, neboli Novinkový pátek. Na potencionální včerejší aprílový díl šlo vymyslet spoustu blbostí! A vono nic… I tak byl ale včerejší apríl na hradě příjemným zpestřením našeho života na hradě, takže mě to nemrzí tolik, jako mrzelo v týdnu. Více o aprílovém dni za chvíli.

Nyní mi ale dovolte vás přivítat, vážení Havrani, u oficiálně prvního dílu NoSu:

Včera jsme prožili aprílový den
Místa ředitelky se zmocnila Jane Patricia Umbridgeová, která na celý den proměnila hrad vzhůru nohama. Hrad byl zbarven do růžova a zdobily ho talíře s obrázky koček. Také vydala několik výnosů, které museli všichni obyvatelé hradu dodržovat, přičemž někteří z nich za jejich nedodržení schytali pobyt u jezera. Kromě toho jsme měli možnost získat v dárkovém balíčku od 10 po (asi) 120 bodů do ŠP podle náhody. Já osobně jsem si den celkem užil.
A co vy, jak jste si aprílový den užili?

Havraspár se stále drží na třetím místě školního poháru
Je to tak. Máme co dělat, abychom se na něm vůbec udrželi, nebo abychom dohnali alespoň hady na druhém místě.

Do zítřejší půlnoci můžete posílat své výtvory do první kreativní soutěže
Soutěž je na téma jaro. Více podrobností najdete v tomto článku. Pokud však soutěž nestihnete, nezoufejte. Novým týdnem jistě začne nová soutěž, která bude buď opět jarní kreativní soutěž, nebo téma týdne.

Začalo druhé kolo kolejní celoroční soutěže
Včera nám přišla od našeho kolejního sova oznamující tuto zprávu. Sám jsem to ještě nestudoval, tak jen zrecykluji jeho slova – více informací v naší knihovně, do které se dostanete pomocí modré knížky v naší kolejní místností pod nástěnkou.

Blíží se havraspárský zábavný večer
Zpráva o druhém kole celoročky nebyla jediná, kterou nám Emík poslal. Vzhledem ke spoilerům pro případné Nehavránky nemohu říct, o co jde, nicméně případné informace naleznete v dané sově.

A jdeme na poslední novinku: Od neděle běží famfrpálová soutěž přetrénování
Jak již název vypovídá, tak cílem v téhle soutěži je co nejvíckrát do středy 13. 4. odtrénovat ve famfrpále více jak maximálních sedmnáct hodin. Své screeny s přepracováním posílejte kapitánce Rosmí a nezapomeňte, že by tam měl být vidět i čas, pokud budete přetrénování vícekrát. Tréninku zdar!

A tak máme za sebou snad všechny týdenní novinky. Stále platí, že pokud si přejete nějakou svojí novinkou přispět, můžete mi ji zaslat do SP. To samé platí i v případě nějakých názorů, čímž děkuji tomu jednomu jedinému člověku, co pod předešlý díl opravdu napsal. 😀

Já vám všem děkuji za přečtení. Doufám, že jste se dozvěděli aspoň něco, co jste za tenhle týden nestihli postřehnout, a že se vám pořad líbí. Budu se na vás všechny těšit u dalšího článku, třeba i u dalšího dílu NoSu. 🙂

NoS pro vás připravuje:
Sylvester McShane

Pilotní díl — Další díl

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*