Co je FRNK?

Havraspárští studenti FRNK do oblak! Co to znamená? Proč to vzniklo? Co od toho čekat?

 

Co znamená FRNK?

Frnk je trefné slovo pro havraspárskou kolej, ale zároveň v sobě FRNK ukrývá speciální informační formát, kde jednotlivá písmena odhalují celý název.

F = Famfrpálové
R = revelio
N = naší (našeho)
K = kapitánky (kapitána)

Jak název napovídá, tak tento formát se týká famfrpálu (F), který méně nebo více něco odhalí jako kouzlo Revelio (R), a který má v rukou nynější kapitánka, popř. budoucí náš kapitán (NK). Byla bych ráda, kdyby FRNK nebylo jednorázovou součástí kolejního dění, ale mohlo pokračovat do budoucnosti, pokud by pro FRNK byl prostor.

 

Proč vzniklo FRNK?

Ráda bych každého zapojila do dění famfrpálu! Ať už aktivně, kdy budeš hrdě reprezentovat kolej jako hráč, nebo pasivně, kdy díky informacím o dění budeš moci vhodně famfrpálové hráče podporovat.

 

Co čekat od FRNK?

Prioritně FRNK bude vycházet v neděli, pomyslně ve spojitosti, že je maximálně 7 hráčů v týmu na hřišti, a zároveň je neděle v některých kalendářích 7. dnem v týdnu. Samozřejmě, může se stát, že FRNK vůbec nevyjde nebo někdy vyjde i v jiný den.
Hlavní zárukou je, že FRNK přináší sova každému studentovi Havraspáru, aby havraspárská kolej byla opravdu informovaná!
A zpětně některé informace z FRNK zveřejníme na kolejním webu.

Mezi stěžejní a nejčastější oblasti informací ve FRNK patří:

CHVÁLA HRÁČŮ: Prostor, kdy se průběžně oceníme famfrpálové snažení našich hráčů. 

INFORMACE PRO FAMFRPÁLOVÉ HRÁČE: Někdy je potřeba řešit čistě hráčské záležitosti, o kterých takto můžeme alespoň v obecné rovině informovat všechny v koleji, aby měli přehled kdykoliv by se pasivní hráč rozhodl stát aktivním hráčem.

NEZAJÍMAVOST: Drobnost, která může pobavit, vzdělat, něco připomenout apod. Nezajímavosti jsou oblastí, která se na webu spíše vyskytovat nebude a jsou hlavní přidanou hodnotou soví verze FRNK.

Další oblasti se odhalují v jednotlivých FRNK zprávách dle potřeby.

 

Pevně věřím, že se formát zalíbí!

 

Rosme

1 Komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*