PoHOz 2021/22

Letošní PoHOz (Populární Havraspárská O(z)sobnost) byl výjimečný hned několika událostmi, avšak k těm se dostaneme až v úplném závěru článků z tohoto magického večera.

Vyhlašování této obnovené ankety se konalo v úterý 18. ledna 2022 v havraspárské společenské místnosti, kde se setkalo krásných 11 havránků. Stejný počet pak byl v rámci hlasujících v této anketě.

Uvítací slovo si tradičně vzal pan kolejní a uvedl ozobenstvo do dění a hlavně uvedl šest základních kategorií.

Nebudeme to protahovat a jdeme se vrhnout na výsledky!

 

V kategorii nejmilejší havránek dostala nejvíce hlasů Kate Rosewood! Kate dostala od havranů 7 hlasů. Za ní se pak umístila Rock Holmesová se dvěma hlasy a na třetím místě pak Alice Stark s jedním hlasem.

Kate dostala odznak a diplom.

 

Nejzlobivějším havránkem se stal Clint Numine! Clint vyhrál se čtyřmi hlasy, dobíhal Mick z Domihorku se dvěma hlasy a Mickovi dýchali na paty zase John van Smith a Sylvester McShane, oba s jedním hlasem.

Clint dostal odznak a diplom.

 

Titul nejochotnějšího havránka obhájila Rock Holmesová, tentokrát se spoluvítězem Johnem van Smithem! Oba získali tři hlasy, za nimi se pak na pomyslném druhém místě umístila Kate Rosewood se dvěma hlasy a na třetí příčce spolu seděly slečny Annleen Lucas, Rosemary Ellen Wilde a Maria Martines s jedním hlasem.

Rock i John dostali odznak a diplom (Rockí, John).

 

Nejukecanější havránek, který je v kolejce nejvíce slyšet, je podle havranů Sylvester McShane! Ten se na první místo dostal s šesti hlasy, někde v dálce za sebou zanechal se zlomeným pařátkem Kate Rosewood se dvěma hlasy a na pomoc jí běžely Annleen Lucas a Shira Ruden Yaiko, každá s jedním hlasem.

Sylv dostal odznak a diplom.

 

Na první příčku nejpilnějšího havránka si postavila hnízdo Rock Holmesová s pěti hlasy! O tři větve pod ni spadla z hnízda Kate Rosewood se dvěma hlasy a ještě o větev níže krákali o pomoc Emanue Tyrs, John van Smith, Maria Martines, Rosemary Ellen Wilde a Shira Ruden Yaiko, všichni s jedním hlasem.

Rock dostala odznak a diplom.

 

A konečně, pro vítězství v kategorii nejchytřejší havránek si doletěla Rosemary Ellen Wilde! Ta cestou nabrala čtyři hlasy, za ní si to svým tempem poletovala Rock Holmesová se třemi hlasy a za oběma si to lážo plážo letěly slečny Maria Martines, Charlotte Epes a Annleen Lucas s jedním hlasem.

Rosmí dostala odznak a diplom.

 

Po obdarování všech výherců předstoupily naše slečny funkcionářky a ujaly se přidělení Zlatého havrana, tedy ocenění pro havrany dle jejich výběru, které podle nich měly nějaký přínos koleji a zasloužili si to.

 

To byli letos havrani Sylvester McShane a Kate Rosewood!

Oba dva dostali odznak od slečny primusky a prefektka Mari jim poté předala sošku (Sylv, Kate) a diplom (Sylv, Kate).

No na konec anketové části si vzal slovo znovu pan T., který ocenil posledního havrana Kolejního volbou! Tímto havranem se letos stala havraní slečna Shira Ruden Yaiko, která dostala odznak, diplom a sošku!

 

Zde vyhlašování skončilo, avšak samotný večer ještě ne. Kolejní totiž předal slovo také dvěma havranům, kteří se chtěli veřejně rozloučit se svými funkcemi v koleji.

Prvním z nich byl John van Smith, který již od příštího roku nebude vykonávat funkci famfrpálového kapitána.

 

,,Rozhodl jsem se, že letos skončím na funkci kapitána týmu a přenechám pozici novému kapitánovi. Jako kapitán týmu jsem od roku 2015/2016, je to strašně dlouho, když se nad tím tak zamyslím, a je čas jít dál. Člověk už je někde jinde, ví že nedělá vše, co by chtěl, a hlavně co by měl, a proto je čas na změnu :)” 

(…) 

,,Tedy znovu, všem vám děkuji a budu se těšit na nové, další, společné chvíle! Famfrpálu zdar!”

– John van Smith na vyhlášení ankety PoHOz

 

A druhým havranem ohlašujícím svůj odchod z funkce byla Alice Stark, oznamující nepokračování na postu prefektky koleje.

 

,,John letos není jediný, kdo opustí svou funkci. I já se letos po dlouhém uvažování a rozhodování rozhodla, že ze své funkce dobrovolně odejdu z osobních, mudkovských důvodů. Můj osobní život nabral jiné obrátky a já cítím, že nedávám této koleji to, co bych měla a co bych především chtěla. 🙁
Nemusíte se ale bát. Na hradě se vyskytovat budu a pravidelně se do kolejky jako normální student velice ráda podívám. Každopádně bych vám všem chtěla poděkovat za všechno, co jsem měla jako primuska nebo prefektka možnost udělat, zažít. Jste moje milovaná kolej a vždycky pro vás všechny budu mít modré srdíčko. Mám vás všechny ráda.”

– Alice Stark na vyhlášení ankety PoHOz

 

Chtěli bychom jim tedy ještě takto poděkovat za veškerý přínos koleji a hlavně čas, který jí věnovali. Zároveň také přejeme spoustu štěstí v letech následujících, ve kterých budou již figurovat pouze jako studenti Bradavic. 🙂

 

Na konec bych chtěla za sebe poděkovat celé modré koleji za to, že je, jaká je. Děkuji za to, že, jak jeden z havranů v koleji napsal, je pro mě Havraspár rodinou.

Dále patří velké díky našim péčkům, které jsou tu vždy pro nás a starají se o chod koleje v čele s naším panem kolejním, kterému také patří obrovské díky. 🙂

Doufám, že se všichni ve zdraví potkáme v příštím školním roce a přeji krásné prádzniny.

 

Za redakční tým

Katí

2 Komentáře

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*